≫ 

Srpski vojnici heroji otišli u misiju u LIBAN! (FOTO)

Pešadijska četa će narednih šest meseci u Libanu izvršavati zadatke kao samostalna jedinica, u sastavu španskog kontingenta

  • 2

Pripadnici pešadijske čete iz sastava Četvrte brigade Kopnene vojske upućeni su u multinacionalnu operaciju u Republiku Liban, a oni su smenili naše mirovnjake koji su u misiji bili od novembra 2015. godine, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.

ŽIVELA SRBIJA! Pogledajte kako su DECA svojim glasom RAZORUŽALI SRPSKE SPECIJALCE (VIDEO)

Kako je navedeno, pešadijska četa će narednih šest meseci u Libanu izvršavati zadatke kao samostalna jedinica, u sastavu španskog kontingenta, a komandovaće joj  major Miodrag Mladenović.

Naše mirovnjake sa niškog aerodroma "Konstantin veliki" ispratili su ministri odbrane i unutrašnjih poslova, Zoran Đorđević i Nebojša Stefanović, kao i zamenik načelnika Generalštaba Vojske general-potpukovnik Jovica Draganić.

Ranije sinoć, iz Libana su se vratile starešine i vojnici pešadijske čete, štabni oficiri i pripadnici elementa za nacionalnu podršku, koji su u misiji bili od novembra prošle godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA