DŽIHADISTI PRODAJU ROBINJE NA FEJSBUKU: Uplakane devojke (18) koštaju 8.000 evra!

U avgustu prošle godine, UN je saopštio da je došao do kopije seksualnog cenovnika Islamske države, navodeći da džihadisti mogu dobiti decu uzrasta od 1 do 9 za oko 165 dolara, adolescentkinje za 124 dolara, a žene starije od 40 godina za samo 41 dolar

  • 12

Islamska država koristi Fejsbuk za prodaju seksualnih robinja džihadistima, a cena zavisi od "ponude i tražnje".

DŽIHADISTA JOJ JE ISPRAO MOZAK PREKO FEJSBUKA, SADA "UBIJA" LJUDE BOMBAMA! Ispovest oca čija je ćerka otišla u ISIS

Fotografije devojčica od 18 godina postavljene su na FB grupama ISIS militanta Abu Asada Almanija.

LINČ ZBOG FEJSBUKA: Džihadisti danima mučili, pa javno ubili ženu

- Za svu braću koja razmišljaju o kupovini roba, ova je 8.000 dolara - piše Almani u poruci od 20. maja.

Isti čovek je navodno objavio i drugu sliku nekoliko sati kasnije, na kojoj se nalazi mlada, uplakana devojka.

- Drugi rob, takođe oko 8.000 dolara. Da ili ne? -  napisao je on u poruci. Prikazujući slike, Almani je rekao svojim FB prijateljima da će se one "udati i doći do davlaha (teritorija ID koju drže u Iraku i Siriji)."

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

Na profilu je došlo i do žučne rasprave jer su neki tražili "razumnu cenu", drugi se rugali zbog izgleda devojčica a neki su ga napali i zbog prikazanja žene koja nema veo.

- Što je tako skupa? Da li ona ima neku izuzetnu veštinu? - napisao je jedan od njegovih pratilaca o ženi na drugoj fotografiji, a ponuđač je odgovorio da cenu formira sistem ponude i potražnje.

Slike sa njegovog profila je izbrisao FB roku od nekoliko sati.

U avgustu prošle godine, UN je saopštio da je došao do kopije seksualnog cenovnika Islamske države, navodeći da džihadisti mogu dobiti decu uzrasta od 1 do 9 za oko 165 dolara, adolescentkinje za 124 dolara, a žene starije od 40 godina za samo 41 dolar.

- Jednu devojku može kupiti i prodati pet ili šest različitih ljudi. Ponekad ovi borci devojke vrate svojim porodicama, tražeći otkup od nekoliko hiljada dolara - rekao je Zainab Bangura, specijalni predstavnik UN.

(Telegraf.rs / Izvor: washingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    30. maj 2016 | 19:28

    Mukai je od ovih ludaka..... dokle će više tudju decu i žene da maltretiraju i muče.... Daj Bože da donald tramp... postane predsednik junajted stejtca.... Ima da osete žar i te kako ....

  • Jela

    30. maj 2016 | 19:50

    Bolestan narod..jadne te zene i devojke,bolje da se i ne radjaju u takvoj zemlji gde su muskarci okrutni,bezdusni,pa nisu one rodjene da ih vi maltretirate,zene nisu robinje vec ziva bica,i vas ne bi bilo da nije njih

  • VukBgd

    30. maj 2016 | 20:58

    Mi srbi moramo da formiramo udarnu grupu od 2000 prekaljenih boraca, pa da se Srpski ratni barjak malo zaviori kod ovih budala i da počnemo da olobadjamo te žene. Ko će ako nećemo braća rusi i mi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA