NAJSTRAŠNIJA "SEKS-IGRA" UČENIKA U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: U "punjenoj kokoški" učestvuje pet dečaka i devojčica!

Devojčica se žalila na bolove u stomaku. Otišla je kod lekara, ispostavilo se da je trudna

U kategoriji "maloletničke trudnoće", Srbija se nažalost svrstava u svetski vrh. Devojčice od 12, 13, 14 godina sve češće ostaju u drugom stanju upravo zbog neinformisanosti, i lošoj brizi o reproduktivnom zdravlju. Samim tim stradaju najviše dečja mladost i njihova budućnost.

 

Redakcija Telegrafa saznala je za slučaj da je učenica stara 13 godina ostala u drugom stanju. Proporcije pravog horora postale su poznate pošto ona nije znala da objasni ko je otac deteta. Nakon iscrpnog razgovora sa devojčicom, otac i ginekolog su došli do saznanja o strašnoj igri koja je trenutno popularna među tinejdžerima u Srbiji.

 

AKO VIDITE DA NEKO ČESTO CRTA LEPTIRE I KITOVE, morate ga HITNO odvesti lekaru!

 

- Ćerka se žalila na bolove u stomaku. Otišla je kod lekara, ispostavilo se da je trudna, pa je upućena na ginekološki pregled. Kada smo je pitali kako se to desilo i ko je otac deteta, samo je odmahivala glavom - rekao je zabrinuti otac, i dodao da je njegova ćerka na kraju priznala da među vršnjacima postoji jedna aktuelna "igra", i da je ona učestvovala u njoj.

 

Takozvana "punjena kokoška" je "igra" u kojoj učestvuje pet dečaka i pet devojčica. Oni se nalaze u stanu nekog od njih, onog čiji roditelji neće biti tu celo veče.  Devojčica koja bude izabrana treba da zadovolji svih pet dečaka, a ako ne uspe, onda mora da "plati kaznu" - da bude njihova "žrtva" sa kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

 

- Ja sam u šoku. Ona ne zna ko je otac deteta, jer su svi dečaci imali seks sa njom. Navodno tinejdžeri pikiraju prazan stan, pa kada odu nečiji roditelji negde okupe se i igraju ovu strašnu igru, koja mora da se zaustavi - rekao je zabrinuti otac koji ne zna šta će da radi, i kome da se obrati.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

NAJVEĆI PROBLEM BRITANACA - ANALNI SEKS?! Vlada brine zbog sve većeg broja mladih koji uživaju u toj vrsti odnosa

 

Sociolog Ratko Božović kaže za Telegraf da je porodica potpuno propala, da nije ni tradicionalna ni moderna, i da deca nikada nisu vodila ovoliko raskalašan život.

 

- Sve im je dostupno, jer roditelji rade od jutra do sutra. Ovo je definitivno društvo u kojem vlada haos, bezakonje, morala nema. Ljudi se uče bezobrazluku, jer se i kroz rijalitije podstiče sve: nasilje, seks, živi se danas i ne razmišlja o sutra. Ono što se ne sme zanemariti je da u Srbiji ima puno nepismenih, a od nepismenih deca ne mogu da budu drastično drugačija - rekao je Božović, i dodao da više nema zdravog odrastanja.

 

Psiholog Aleksandar Šibul smatra da je ovaj problem uzeo velike razmere zbog uticaja grupe i niskog samopoštovanja.

 

- Deca nisu emotivno ispunjena. Porodica im nije dala dobar primer, hoće da se dokažu i misle da ukoliko pristanu na sve što se od njih traži, vršnjaci će ih tada prishvatiti. Među decom vlada velika nesigurnost, a zbog nje dolazi do sličnih problema. Uvek će postojati takve osobe u društvu, to je slično kao i sa prostitucijom, koja je u društvu otkad je sveta i veka. Možda bi rešenju problema pomogao preventivni rad, priča o seksualnosti - rekao je Šibul, koji se složio sa Božovićem da je deci danas sve dostupno, i da samo jednim klikom dolaze do pornića.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale 11

    7. jun 2016 | 22:39

    Propisno oplaviti i da vidiš kako je fino i pristojno dete. Govorim iz iskustva kada sam ja bio balavac. DemoNkratija je donela mnogo zla i lošeg. Starije generacije se dobro sećaju kako si kao dete morao da se ponašaš,oblačiš itd. Kada ti otac ili mati kaže nešto da ne smeš,tu je bio kraj razgovora. A ti,probaj da nastaviš. Podržavam i dan,danas takav vid vaspitanja. Znam da ću dobiti milion minusa,al neka...

  • Auspuh

    7. jun 2016 | 21:22

    To nam je donela demokratija i vrednosti zapadnog sistema...

  • Miloš

    7. jun 2016 | 21:27

    Pa stvarno su kokoske....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA