≫ 

Pokušao je da mu SILUJE ŽENU I SESTRU, a onda ga je stigla SUROVA KAZNA (VIDEO)

Mamadou je reagovao na poziv supruge koja ga je pozvala iz njihovog stana i rekla da ju je napao stranac. On je požurio, stigao čoveka dok je još bio u zgradi i udario ga metalnim ključem, što je dovelo do smrtnog ishoda

  • 4

Mamdo Dialo (61) iz Njujorka optužen je za ubistvo iz nehata muškarca koji je pokušao da siluje njegovu ženu i sestru. On je kivan i besan rešio da se surovo osveti za duševni i fizički bol koji je nanet ženama, pa ga je izudarao gvozdenim ključem!

MAJKA DRŽALA ĆERKI NOGE, dok ju je rođak SILOVAO!

On se pojavio pred sudom gde su ga optužili za posedovanje oružja i uznemiravanje. Muškarac je pušten bez kaucije, a nakon suđenja je izjavio da nikada nije želeo da bude heroj ili ubica.

- Niko ne voli kada mu neko dira porodicu - rekao je Dialo.

Inače, Mamadou je reagovao na poziv supruge koja ga je pozvala iz njihovog stana i rekla da ju je napao stranac. On je požurio, stigao čoveka dok je još bio u zgradi i udario ga metalnim ključem, što je dovelo do smrtnog ishoda.

Branilac je u Mamadouvu odbranu rekao da je "on samo branio svoju porodicu".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    2. jun 2016 | 15:23

    Свако нормалан би заштитио своје најближе.Он је у афекту урадио то што је урадио...Није крив.

  • Moje ime☺☺☺

    2. jun 2016 | 15:30

    Meni nije jasno taj zakon, Udje u tvoje dvoriste ti ga smes ubiti. Pa tako mozes ubiti koga oces o da, kao upoznas prijatelja bla bla zoves ga na kafu i kad ti dodje ubijes ga, a posle kazes bio provalnik, hteo silovati zenu itd???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA