RADMILA MATIĆ O ZORANU MARJANOVIĆU: Nije me angažovala policija, OVO je prava istina! (FOTO)

Lascivne poruke objavljene su u medijima uz tvrdnje pojedinih novina da je Radmilu Matić angažovala policija, kako bi neko sa strane ispitao Zorana i saznao da li on zna nešto više o ubistvu, što, kako sama Radmila tvrdi, nije istina

  • 90

Posle dva meseca bezuspešne istrage policije da se uđe u trag surovom ubici pevačice Jelene Marjanović, pojavila se misteriozna žena iz Beča, srpskog porekla, koja se dopisivala sa pevačicinim suprugom Zoranom Marjanovićem.

RADA M. OTKRIVA DETALJE O ZLOČINU: Mislim da je MOTIV Jeleninog ubistva SEKTAŠKI OBRED!

Lascivne poruke objavljene su u medijima uz tvrdnje pojedinih novina da je Radmilu Matić angažovala policija, kako bi neko sa strane ispitao Zorana i saznao da li on zna nešto više o ubistvu, što, kako sama Radmila tvrdi, nije istina.

- Pisala sam mu na Fejsbuku kada su svi objavili da je on ubica, baš sam mu ružnu poruku napisala. Posle kada se ispostavilo da to nije tačno, poželela sam da mu se izvinim, i tako je naša prepiska počela - počela je svoju ispovest Matićeva, u specijalnoj emisiji na televiziji Pink.

ULETELA U CRNI DŽIP OKRUŽENA TELOHRANITELJIMA: Ovo je Rada M, s kojom se dopisivao ZORAN MARJANOVIĆ! (VIDEO) (FOTO)

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ona se u pomenutoj emisiji pojavila sa zaštićenim likom, na čemu je insistirala kako je Zoran ne bi video, jer, navodno, on i dalje nije video njeno lice.

Novinar Mladen Mijatović ispitao ju je povodom prepiski koje su objavljivanje u medijima, pokušao je da sazna Radine motive za celu tu akciju, s obzirom na njene tvrdnje da je samoinicijativno započela dopisivanje sa Zoranom, a ne na nagovor policije.

- Dopisivanje je počelo mesec dana posle Jeleninog ubistva, 4. maja, na Fejsbuku. Već 7. maja prešli smo na Vajber. Dopisivala sam se sa njim kako bih saznala nešto više o ubistvo. Htela sam da misli da je bitan i da sam tu za njega, bilo mi je bitno da stekne poverenje u mene. Ipak, 26. maja sam pozvala MUP 29. novembar, kako bih prijavila slučaj. Poruke su postale čudne i počela sam da sumnjam da Zoran ima veze sa nekom sektom - ispričala je u intervjuu na televiziji Pink.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Te noći kada sam sve prijavila policiji, bila sam ljuta na sebe što sam sve to dozvolila. Poslao mi je neki link u tri ujutru o Svetoj Petki... - pričala je Rada.

Posle toga Zoran je poslao Radi još jedan link, Svetog Đorđa.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ona je potvrdila kako se sa Zoranom dopisivala do kasno u noć, svakodnevno, pa čak i na dan četrdesetodnevnog pomena Jeleni Marjanović, kada joj je Zoran poslao srce u poruci i otišao na groblje.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Pominjao je ključ spasenja, Hristove vitezove, tvorca... Pa sam tražila na internetu nešto više o tome, da vidim da li je to neka sekta i da li sve to može da me dovede do načina kako je Jelena ubijena - objasnila je žena.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Jelenin muž Radmili je slao i fotografije sa malom Janom, a ona je na sve odgovarala i nastavljala razgovore. Tokom tih dvadesetak dana dopisivanja bilo je i lascivnih poruka, kao i onih seksualnih sadržaja.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Radmila je rekla kako je čak bilo u planu da zakažu viđanje, ali je žena to planirala isključivo u prisustvu policije.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Naglasila je kako je sve bila farsa sa njene strane, i kako nikada ne bi bila intimna sa Zoranom, već ga je "navlačila" da joj prizna šta zna o ubistvu svoje supruge. Kako kaže, iznenadilo ju je što je on nastavio sa erotskim fantazijama, i kako je bio spreman na seksualni odnos bez pogovora i bez pominjanja svoje tragedije.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    2. jun 2016 | 22:38

    I sta misli ova junakinja Rada?Da je ovaj toliko naivan?Sto se mene tice samo je glupa ispala..

  • Dax

    2. jun 2016 | 23:04

    Zamagljeno lice da je ne bi on prepoznao, a njena slika na vajberu?

  • Slav

    2. jun 2016 | 23:37

    Bljak žena,na ovaj način da dođe u medije,preko tuđe nesreće,da ona otkrije ubicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA