≫ 

RADA M. OTKRIVA DETALJE O ZLOČINU: Mislim da je MOTIV Jeleninog ubistva SEKTAŠKI OBRED!

- Poruku sam mu poslala preko Fejsbuka, ali on na nju nije odgovorio – rekla je Rada ne otkrivajući sadržaj poruke

  • 35

Medicinska sestra Rada M.koja živi u Beču 11 godina, za tragično ubistvo pevačice Granda Jelene Marjanović saznala je preko medija.

DA LI JE RADA M. IZ BEČA BILA POLICIJSKI MAMAC ZA ZORANA? Oglasila se žena s kojom se dopisivao udovac JELENE MARJANOVIĆ!

- Poruku sam mu poslala preko Fejsbuka, ali on na nju nije odgovorio – rekla je Rada ne otkrivajući sadržaj poruke.

Ona je dodala da je u poruci "ispljuvala" Zorana, jer je mislila da je ubica, ali kada je pročitala da je ubica pronađen obešen, izvinila mu se preko Fejsbuka i tako je, 4. maja, počelo dopisivanje, a tri dana kasnije nastavili su da razmenjuju poruke preko Vajbera, navodi Pink.rs

"OSEĆAŠ LI SILU TVORCA?" Ovo su nove SMS PORUKE Zorana Marjanovića Radi M. iz Beča!

Takođe, misteriozna Rada M. kaže da policija u početku nije znala za njenu prepisku sa Zoranom i da ga je u porukama ohrabrivala, pa je stekao poverenje u nju.

Tek 26. maja obratila se policiji i rekla im za dopisivanje, a nekoliko dana kasnije došla je iz Beča u Beograd kako bi im donela svoj telefon.

- U jednom trenutku slao je poruke čudne sadržine u kojima je pominjao Hristove vitezove, ključ spasenja – istakla je Rada, dodajući da je nastavila da se dopisuje sa suprugom brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović iz radoznalosti.

ULETELA U CRNI DŽIP OKRUŽENA TELOHRANITELJIMA: Ovo je Rada M, s kojom se dopisivao ZORAN MARJANOVIĆ! (VIDEO) (FOTO)

Ona je ubeđena da je Zoran član neke sekte, jer poruke koje joj je slao, deluju kao da je verski fanatik, tako da je na osnovu njih došla do zaključka da je motiv Jeleninog ubistva sektaški obred, ekskluzivno saznaje Pink.rs

Takođe, ona je dodala da je Jelena ubijena sa 33 udaraca u glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi ns

    2. jun 2016 | 20:22

    Ovo je od tragedije postala komična farsa,na žalost....naravno,ako je sve ovo istina!!?

  • Slobo

    2. jun 2016 | 21:48

    Ako je sve istina sto se pise u medijama,zeleo bi da dam svoje misljenje. Sve vise sam ubedjen da je ovo ubistvo ritualno. Nemoguce da bas niko nemoze da potvrdi pripadnost ili makar naklonjenos nekoj sekti ove porodice. Njihov strah od osvete clanova sehte prouzrokuje cutanje o bitnim detaljima ove tragedije. Ne verujem da je bilo ko iz porodice izvrsio ubistvo. A sa velikom sigurnoscu mogu da tvrdim da ova porodica zna odakle je dosao ubistvo. Ne verujem da znaju egzikutora ali znaju iz kojih redova je stigao ubica. Ako je istina da je Jelena ubijena sa 33 udarca trebalo bi povezati sa brojom godina Jelene. Licno mislim da u drzavnim strukturama postoje ljudi koji prate rad sekti i njihove obrede. Pored ovih cinjenica koje su objavljene i cinjenica koje nisu objavljene u medijma,trebalo bi da za profesionalce u ovom segmentu delovanja sekti jasno pokazu put prema Jeleninom ubici.

  • Ralac

    2. jun 2016 | 19:56

    Dokle više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA