Sve vreme sam folirala i glumila! OVO JE POTPUNA ISTINA O ODNOSU Rade Matić i Zorana Marjanovića!

Kako kaže ova Bečlijka rodom iz Koceljeve, za koju se spekulisalo da je beogradskoj policiji poslužila kao mamac za razotkrivanje Zoranovih saznanja o ubistvu pevačice, ona je ta koja je u čitavu priču ušla potpuno slobodno, svojom odlukom

  • 46

Radmila Matić iz Beča, koja se prethodnih meseca dana dopisivala sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), Zoranom, sa kojim je razmenila preko 1.000 poruka, otkriva da on sigurno zna ko je ubio Jelenu i da je umešan u zločin!

Rada Matić iz Beča teško optužuje: MARJANOVIĆI SU SEKTAŠI i ŽRTVOVALI SU JELENU!

Ona je u razgovoru za Informer izjavila da Zoran ipak nije taj koji je lično izvršio tako gnusno ubistvo.

RADMILA MATIĆ O ZORANU MARJANOVIĆU: Nije me angažovala policija, OVO je prava istina! (FOTO)

- Tek kada je ovo dopisivanje otišlo predaleko i kada sam shvatila da je Zoran čudak, verski fanatik, da misli da je nekakav vitez, Božji izaslanik, rešila sam da, pre dve nedelje, odem u policiju. Sve poruke su uzete i bio je dogovor da organizujemo moj i Zoranov susret koji će oni ispratiti. Međutim, nisu uspeli da organizuju... Rekli su mi da od toga nema ništa, ali da nastavim da održavam kontakt sa njima - rekla je Rada.

Foto: Telegraf.rsTV Foto: Telegraf.rsTV

Kako kaže ova Bečlijka rodom iz Koceljeve, za koju se spekulisalo da je beogradskoj policiji poslužila kao mamac za razotkrivanje Zoranovih saznanja o ubistvu pevačice, ona je ta koja je u čitavu priču ušla potpuno slobodno, svojom odlukom.

- Shvatila sam da treba da ga veličam, da mu govorim da je on moja snaga, moj vodič, da je on jak i hrabar... Iskrena da budem, čak sam i po internetu guglala fraze i rečenice za te fanatike poput njega. Pao je na to, i krenuo da mi šalje sve one bolesne poruke koje sam vam poslala. Bila sam šokirana, ali nisam želela da osustanem, jer sam bila sigurna da ću nešto otkriti. Sve vreme sam se folirala i glumila! - rekla je Rada na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milovan

    3. jun 2016 | 12:26

    Isto mislimo ubica je placen ili iz verskih razloga neces da budes nasa e pa neces nicija tako bar ja mislm da je bilo

  • Eli

    3. jun 2016 | 12:30

    Ako je istinita ona teorija po kojoj je Jelena htela da ga napusti (sto me uopste ne bi cudilo), onda ga je Rada dokrajcila!!! Hrabra zena. Odgledah snimak i nije da nema interesantnih podataka. Zahe..la je i nase inspektore i Zokija i ovog novinara sa Pinka....Ne bih ponizila njen rad, narocito ono gledanje zitija svetaca u 3 nocu da ne bi pala na propitivanju!

  • M.M.

    3. jun 2016 | 11:35

    Jel, znaci kad ti pricao o Bogu odma si potrcala pa za telefon i pozvala policiju, a dok ti slao intimne poruke i sliku tamo gde je bez majice onda je bilo sve u redu!!! Bila si spremna i na sve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA