UKRAJINCI SPREMAJU "TI-REKSA": Rusi u strahu, ovaj tenk će biti jači i od Armate! (VIDEO)

- Na osnovu ovih rešenja dobićemo tenk koji se može uporediti sa tenkovima našeg potencijalnog protivnika - rekao je Sergej, ali nije precizirao koga vidi u ulozi oponenta

  • 51

Ukrajina se definitivno trudi da ide "u korak" sa Rusijom, te su planirali da predstave tenk "Ti-reks" koji predstavlja modernu verziju dobro poznatog sovjetskog T-64.

MALA JANA SE ZAPLAKALA, a onda ju je PUTIN utešio na svoj način (VIDEO)

- To će biti jedan od projekata za modernizaciju tenka T-64. Prema mojim proračunima, biće završen do kraja ove godine, ako ne bude uticaja spoljnih faktora, jer postoje i drugi projekti - rekao je Sergej Zgurec, direktor informativno-konsultantske kompanije "Difens ekspres".

Prema rečima Zgureca, tenk će imati kvalitetno ojačanu zaštitu i novi sistem upravljanja vatrom.

- Na osnovu ovih rešenja dobićemo tenk koji se može uporediti sa tenkovima našeg potencijalnog protivnika - dodao je on, ali nije precizirao koga vidi u ulozi oponenta.

U ovom trenutku, glavni tenk Oružanih snaga Ukrajine je "Oplot", koji se proizvodi u Ukrajini od 2008. godine. Kijev je 2011. godine potpisao ugovor sa Tajlandom o izvozu 54 "oplota", ali ukrajinski proizvođači nisu mogli da ga realizuju. Za prve dve godine, Bankok je dobio samo 10 jedinica te vojne tehnike.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikllas

    3. jun 2016 | 17:32

    CEMU TROSITE VREME I NOVAC NA TU GVOZDJURIJU I LIMARIJU VALJDA JE I NAJVECA BUDALA UKAPIRALA DA BI NAPAD NATOa NA RUSIJU ZNACIO 3SVETSKI RAT -NUKLEARNI-TRAJANJE 40 MINUTA I ONO NADALJE APOKALIPSA -AMAGEDON!!! KONJEC FILMA!!!

  • Omon

    3. jun 2016 | 17:55

    Dobro je sto nisu za takozvanog t-rexa uzli t-55. Ma daj bre kakvi su ovo naslovi? Ukrajinci ne mogu da se izbore sa proruskim borcima a kamoli da naprave tenk koji ce sa parira Ruskim tenkovima.

  • Robin Hud

    3. jun 2016 | 18:05

    Cim njihovim orudjima daju takva imena .po idejama zapadnih mentora piši propala stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA