OD DANAS BOG VODI RAČUNA O OVOM VOZILU: Osveštano vozilo Hitne pomoći (FOTO) (VIDEO)

Jedni se na Instagramu pitaju: "Je l' ovo realno?", dok ima i korisnika koji su upućeniji. SPC je zabranila da se sve i svašta osveštava

  • 19

Korisnica Instagrama Mirjana Mimica postovala je fotografiju uslikanu u Srbobranu. Osveštavanje motora vozila Hitne pomoći, dok okolo stoje zdravstveni radnici.

Jedni se pitaju: "Je l' ovo realno?", dok ima i korisnika koji su upućeniji. SPC je zabranila da se sve i svašta osveštava...

Da podsetimo, episkop kruševački David osveštao je novi magacin u Kruševcu. O tome više možete da pročitate ovde. U Smederevskoj Palanci prošle godine osveštan je bazen na otvorenom.

Ovo je jedini bazen u Srbiji u kom ne možete da dobijete polnu bolest. Evo i zašto! (VIDEO)

Kada je u pitanju srbobranski "slučaj", reč je o vozilu u kojem reanimaciona ekipa može da zbrine pacijente, a služiće i za prevoz i kontrolisanje pacijenata do bolnice.

LSV je osudio osveštavanje reanimobila i naveo da su tako predstavnici lokalne vlasti i Doma zdravlja u Srbobranu neopisivo obrukali tu opštinu. Oni zahtevaju i izvinjenje svim vernicima kako SPC, tako i drugih veroispovesti.

- Ovakav potez ide rame uz rame sa osveštavanjem vode u novosadskom vodovodu i omogućiće Srbobranu da i oni budu meta podsmeha širom zemlje - izjavio je za Blic potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović.

Pogledajte osveštavanje novosadske "česmovače":

- Ovo je skandal oko kojeg bi morale da se oglase sve nadležne institucije počevši od Ministarstva zdravlja i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu pa sve do zaštitnika građana – izjavio je Jovanović i zapitao se da li je "sledeće da se selektivno spasavaju životi ili da u reanimobil unesu nekoga ko je druge vere ili nije vernik uopšte".

Niko od predstavnika lokalne samouprave u Srbobranu niti nadležni u tamošnjem Domu zdravlja nisu bili dostupni za komentar zbog čega je vozilo hitne medicinske službe osveštavano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. jun 2016 | 23:55

    Ma osveštaće vam oni i pištolj ako im date pare

  • Anonimka

    4. jun 2016 | 00:02

    To je auto hitne pomoci zastp ne i treba da se osvesta

  • eskobar

    3. jun 2016 | 22:46

    Svaka cast.Ja mislim da je osvestanje veoma bitno za bilo koje vozilo a pogotovo za vozilo hitne pomoci.Meni je pop patike osvestao...evo ih drze i dan danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA