JELENINA MAJKA U POTPUNOM ŠOKU: Ne može da veruje da je Zoran slao poruke nepoznatoj ženi!

- Zorica je u veoma teškom stanju posle onoga štoje pročitala u novinama. Ne može da se pomiri sa pričama da je njen zet slao onakve grozne poruke nepoznatoj ženi, i to pre neg što je Jeleni dao 40-dnevni pomen - ispričala je Zoričina sestra Ljubica

  • 29

Nakon napisa da se Zoran Marjanović nepunih 40 dana od smrti njegove supruge Jelene dopisivao sa izvesnom Radom M., Jelenina majka Zorica se jako loše oseća, vidno je neraspoložena i ne želi sve to da komentariše. Ona ni pre toga nije bila rada da daje izjave za medije, jer će, kako kaže njena sestra Ljubica, mala Jana sve to kad poraste moći da pronađe i pročita, tako da je većina takozvanih ispovesti Jelenine majke, zapravo izmišljotina.

- Zorica je u veoma teškom stanju posle onoga štoje pročitala u novinama. Ne može da se pomiri sa pričama da je njen zet slao onakve grozne poruke nepoznatoj ženi, i to pre neg što je Jeleni dao 40-dnevni pomen. Noćima ne spava, ne jede, ne može da se sastavi - ispričala je Zoričina sestra Ljubica koju su novinari Informera zatekli u kući sa Zoricom dok su čuvale Janu.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ ZGROŽENA: Zar ta Rada treba da zarađuje na mom mrtvom detetu?

Ona, naime, kaže da se Zorica nada da sve to još uvek nije tačno i da su sve to novinarske izmišljotine, kao i da bi je potpuno slomilo ako bi se ispostavilo da je njen zet  Zoran zaista pisao drugoj ženi.

Foto: Telegraf.rs/Pink TV Foto: Telegraf.rs/Pink TV

"TRI CRNCA, PA DA HODA KAO ŠESTAR": OBOŽAVATELJKE Zorana Marjanovića prete RADI IZ BEČA silovanjem i batinama!

- Ako bi se uverila da su one strašne poruke Zoranovo pravo lice, Zorica to ne bi prebolela. Ona vrlo dobro zna koliko je njena unuka Jana vezana za svog oca i ne bi smela ni da zamisli da devojčica odrasta uz čoveka koji piše onakve perverzije i koji govori kao neki verski fanatik - otkriva Jelenina tetka.

ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Proganjaju nas čudaci, gatare i proroci

Sestre Zorica i Ljubica ni same ne znaju šta da misle o ženi koju je Zoran, navodno, nagovarao na seks. Ne znaju ni da li da veruju onima koji tvrde da je ta žena uzela novac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Niko u familiji ne može i da zamisli da bi Zoran mogao da se ponaša onako kako piše u tim porukama. Zar je moguće da Jelena to ne bi primetila tokom svih ovih godina provedenih sa njim?! Zar je moguće da nam se nikad ne bi požalila na njega? Verujte, Jelena nikada nije rekla lošu reč o Zoranu, a kamoli da nam je nagovestila da je nekakav perverznjak ili verski fanatik. Svi smo u šoku i sve ove stvari posle Jeleninog ubistva čini još težim - dodaje Ljubica.

(EKSKLUZIVNO) OTKRIĆU PRAVU ISTINU O RADI IZ BEČA: Zoran Marjanović odgovorio na sve optužbe!

Jelenina majka i tetka se još uvek nadaju u pravdu i apeluju na policiju da se što pre pronađe ubica.

- Policija bi morala sve da ispita ida se napokon otkrije ubica. Mi samo to čekamo da vidimo ko je i zbog čega ubio našu Jelenu. Izuzetno nam je teško jer sve ovo traje predugo, a najgore je mojoj sestri Zorici i maloj Jani - rekla je Ljubica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • starica

    6. jun 2016 | 09:28

    Pa jeste on fanatik vec od ranog detinjstva a to nije mogao sam da postane bez uticaja umisljenih roditelja. Otkud bi jedno dete od 10 godina ( treci ili cetvrti razred osnovne skole) moglo da prica o astralnom svetu ako to nije bila tema i interesovanje u porodici. Oni su prostudirali sve te "natprirodne moci" (momentalno studiraju bibliju)i stvorili plan kako ce neobrazovani narod da eksploatisu na njihovim mukama i bolestima i stvorili svoju sektu....

  • JA

    6. jun 2016 | 10:50

    Mislim da je krajnje vreme da počne da veruje, biće joj lakše kad se sazna ko je ubica! A to što se nije zalila ne znači da nije bilo ničega, jednostavno nije htela nikoga da sekira, a osim toga njoj je otac i branio da se uda za doticnog.Mozda nije htela da prizna da je napravila grešku.

  • Dragana

    6. jun 2016 | 10:56

    Nije mi jasno kako Jecini roditelji nisu na vreme primetili u kakvu jazbinu im cerka zivi... Marjanovici su uspeli sve da ih izmanipulisu...da ih osatone... Jadna Jana u kakvom okruzenju raste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA