≫ 

"TRI CRNCA, PA DA HODA KAO ŠESTAR": OBOŽAVATELJKE Zorana Marjanovića prete RADI IZ BEČA silovanjem i batinama!

Žene koje podržavaju Zorana Marjanovića pozivaju na zlostavljanje Rade Matić, koja se duže vreme dopisivala sa Zoranom preko Fejsbuka i Vajbera

  • 37

Obožavateljke Zorana Marjanovića (34), muža ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33), prete Radi Matić (35) iz Beča, koja ga je javno optužila da je sektaš, batinama i silovanjem.

Sve vreme sam folirala i glumila! OVO JE POTPUNA ISTINA O ODNOSU Rade Matić i Zorana Marjanovića!

"NA KUNDAKU PUŠKE UGRAVIRANE SU DIRKE I VIOLINSKI KLJUČ": Nastavak SMS prepiske ZORANA MARJANOVIĆA sa RADOM IZ BEČA

- Ako neka sazna Radojkino ime i gde radi, neka mi javi. Da je podsetim - napisala je jedna žena na Fejsbuk stranici "Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici", dok je druga bila radikalnija:

- Za Radojku tri crnca od mene. Ja častim, o mom trošku. Pa da hoda kao šestar. Pa hoće pomeranje organa - pretile su Radi ljubomorne Zoranove virtualne prijateljice.

Takođe, one pozivaju i na zlostavljanje Rade Matić, koja se duže vreme dopisivala sa Zoranom preko Fejsbuka i Vajbera.

- Gepekuj kolega, pa me zovi da šišam na nulu. Ništa više...Jest' da mi frizeraj nije struka, ali za Radojku specijale - besnela je "dama" iz grupe.

Rada Matić iz Beča teško optužuje: MARJANOVIĆI SU SEKTAŠI i ŽRTVOVALI SU JELENU!

Njena koleginica koja veruje da Zoran nema veze sa ubistvom supruge niti sektama, zepretila je Radi:

- Za ovu sektašicu mi je dovoljno pet minuta. Napred, gazi crve bedne - napisala je ona.

- Šteta za Srbiju i za Austriju da takvi gmižu po njima! - piše između ostalog na Fejsbuk stranici podrške Zoranu Marjanoviću.

Dok su Zoranove virtualne prijateljice pozivale na linč Rade, u njenom rodnom selu Donje Crniljevo kod Koceljeve, meštani su juče nerado pričali o njoj, ugavnom navodeći da je se sećaju iz njenih tinejdžerskih dana.

- Bila je jako nestašna. Stalno je bežala iz škole, i to još dok je bila u petom ili šestom razredu, Ne znam da li je posle i završila tu srednju medicinsku školu jer je nisam viđala. Kasnije sam čula da se udala u to selo Bukor i rodila dvoje dece, koje je ostavila, i pre desetak godina otišla u Beč. Ne znam da li bih je sada i prepoznala da je negde sretnem. Kao klinka je bila smeđa, ali je skroz promenila izgled - rekla je jedna meštanka ovog sela.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NAJTUŽNIJI PRIZOR KOD SPOMEN PLOČE JELENI MARJANOVIĆ: Neko ko je Jecu iskreno voleo ostavio je simbol duše i besmrtnosti!

Ona kaže da je Rada Matić sa ocem, majkom i bratom živela "gore u brdu", na drugom kraju sela "tamo preko Tamnave, bliže Osečini".

- Živeli su solidno od poljoprivrede. Sada joj tamo žive otac i majka, koja čuva dvoje dece od Radinog brata Radoslava, koji takođe živi u Beču. On se isto oženio iz sela Bukor, ali se razveo, pa mu decu pazi majka. Videli smo je prošlog leta, mučenu, u domu zdravlja. Kada je jedna žena pitala kako je, rekla je "Onako kako se mora" - priseća se Radina komšinica.

Meštani iz Donjeg Crniljeva kažu da su nakon njenog gostovanja u emisiji videli crni džip njenog brata kako je prošao centrom sela, ali da Radu nisu videli. Njene roditelje nismo uspeli da dobijeni, a rođaci su nam potvrdili da je Rada bila preksinoć kod kuće, i da je već ujutru otišla u Beč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    4. jun 2016 | 11:52

    Obozavateljke Zorana Marijanovica ???? Pa ovaj narod je bolestan !!!! Izgleda da se citav nas zivot pretvorio u jedan rialiti šou. Mislim da je vrijeme da se negdje pocne praviti Nojeva barka jer ovakvo covjecanstvo je vise nego bolesno

  • boske

    4. jun 2016 | 11:18

    Mislim da je Zoran vodja sekte .

  • Cvit

    4. jun 2016 | 13:59

    A. Vi njegove udvaračice, viste prave uličarke! Štase palite! Oćete i vi u Sekte! Ako već i Niste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA