≫ 

ISPOVEST MISTERIOZNE RADE O DOPISIVANJU SA ZORANOM: Rekla sam mu da je ubica, ništa mi nije na to odgovorio

Rada Matić je u emisiji na TV Hepi potvrdila da se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem, ali i otkrila nove detalje o njegovom životu

  • 65

Rada Matić iz Beča koju su poslednjih dana mediji dovodili u vezu sa Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene Jelene Marjanović, večeras je gost u emisiji "Ćirilica", Milomira Marića.

JELENINA MAJKA U POTPUNOM ŠOKU: Ne može da veruje da je Zoran slao poruke nepoznatoj ženi!

Ona je potvrdila dosadašnje navode medija da se danima posle Jelenine smrti dopisivala sa Zoranom.

- To dopisivanje je trajalo nekoh 18-20 dana. Mislila sam da je on ubica, i  žestoko sam ga izvređala, na šta mi on nije odgovorio. Kada su mediji objavili da se Jelenin ubica obesio, opet sam mu poslala poruku izvinjenja za ono što sam rekla, na šta mi je on odgovorio. Sve dok mi nije poslao sliku sa malom Janom, nisam verovala da je pravi profil u pitanju, to jest da se on zaista dopisuje sa mnom posle te tragedije - navodi Rada detaljno, korak po korak njihovo dopisivanje.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Rada takođe dodaje da veruje da je Zoran pripadnik sekte, jer je, prema njenim rečima neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja:

- Te poruke mi nisu bile normalne, govorio je da sam ja u problemu, da će me on spasiti, pominjao je ključ spasenja, za koji nikad pre nisam čula. Nastavila sam da se dopisujem sa njim jer sam htela da dokažem sebi da je u sekti - rekla je Rada  u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bubamara

    6. jun 2016 | 22:16

    Dodje i Radinih pet minuta....

  • Berane

    7. jun 2016 | 00:13

    Evo sta kad slava udari u glavu...od vrsnog novinara postao je baba sera maric..

  • Moje misljenje

    6. jun 2016 | 22:35

    Imam utisak da ovu hajku i medijski linc neko smesta Marjanovicima, moguce i sam ubica Jelene, nalogodavac.. Nije ova zena dosla iz Beca i ovako javno se blamira besplatno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA