≫ 

U SUBOTU SE UDALA, U ČETVRTAK UMRLA: Tragična sudbina trudnice iz Sopota!

- Venčanje je bilo u subotu. Svi smo bili srećni. Deca su potom odmah otputovala na Zlatibor da se odmore. Sanji je onda pozlilo u dva sata po ponoći. Dobila je epileptične napade u hotelu - priča Sanjin svekar

  • 10

S.J. (20) trudnica iz Sopota koja je zbog zdravstvenih komplikacija primljena u užičku bolnicu, preminula je u noći između srede i četvrtka. Ona je bila u sedmom mesecu trudnoće.

TRAGEDIJA: Trudnica preminula u užičkoj bolnici!

Sanji je pozlilo u dva sata po ponoći, u Čajetini, na Zlatiboru, gde je bila na medenom mesecu. Sanja, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, i njen suprug Srđan, kako kaže svekar Zoran Marinković, otišli su da se odmore posle svadbe, koja je bila prošle subote, prenoci "Alo".

SRPKINJE MASOVNO BIRAJU CARSKI REZ: Svaka treća se ne porodi prirodnim putem!

- Venčanje je bilo u subotu. Svi smo bili srećni. Deca su potom odmah otputovala na Zlatibor da se odmore. Sanji je onda pozlilo u dva sata po ponoći. Dobila je epileptične napade u hotelu. Srđan je zvao Hitnu pomoć koja je odmah došla. Kada su stigli u užičku bolnicu, Sanja je došla malo k svesti i bila je dobro. Dete su odmah odstranili, ali Sanju nisu mogli da spasu. Poslali su je na skener. Tada je izgubila svest i više joj nije bilo povratka - priča z skrhan bolom Sanjin svekar, u naselju Nemeni kuće u Sopotu.

Kršeći ruke on dodaje da još ne mogu da uzmu Sanjino telo, jer mora da se uradi obdukcija.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

- Nadam se da ćemo danas moći da preuzmemo telo. Sahranićemo je u subotu, nedelju dana posle svadbe. Šta je doživeo moj sin! Strašno! Otišli su živi i zdravi tamo, a šta nas sad snađe - priča taj nesrećni čovek. Sanjina maćeha, koju smo zatekli u kući svekra, imala je snage samo kaže da sumnja da su lekari napravili neku grešku. Dalje od toga nije mogla ništa da kaže.

S druge strane, Sanjina komšinica sa kojom je radila po vašarima priča da je Sanja bila bolešljiva.

- Ona je sa mnom radila na vašarima. Radi dva dana, a treći ide u bolnicu - navodi ona.

U Opštoj bolnici u Užicu potvrdili su da je pacijentkinja Sanja, trudnica iz Sopota, primljena kod njih pretprošle noći, kao i da je preminula u toj ustanovi. Kako navodi naš izvor iz te ustanove, trudnica je doživela epileptične napade u hotelu, a kada je stigla u bolnicu dočekao ju je kompletan tim lekara, uključujući i neurologa.

Foto: freedigitalphotos.net Foto: freedigitalphotos.net

Danijela Vasiljević, portparolka te ustanove, kaže da se i pored preduzete terapije stanje pacijentkinje naglo pogoršavalo, pa je prebačena na intenzivnu negu gde je ultrazvukom utvrđeno da je fetus koji je nosila više nema otkucaje srca.

Autobus udario trudnicu na Vidikovcu

Da bi joj se spasao život, konzilijum lekara doneo je odluku da se hitno izvede carski rez. Nakon operacije i drugih terapija, njeno stanje se nije poboljšalo. Odmah je odlučeno da se ona hitno podvrgne CT pregledu i kardipulmonalnoj reanimaciji.

- Lekari nisu uspeli da je spasu. Formirana je komisija za unutrašnji nadzor koja će ispitati čitav slučaj. Tražena je klinička obdukcija pacijentkinje, bebe i posteljice - navela je ona. U Ministarstvu zdravlja kažu da će njihova zdravstvena inspekcija danas započeti nadzor kako bi se utvrdilo šta se te noći desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eleazar

    10. jun 2016 | 10:10

    Šta je sina snašlo?! Šta je Vas snašlo?! Strašna je njena sudbina a ne Vaša! Nje nema, a svi ćete vi nastaviti dalje!

  • Malena

    10. jun 2016 | 09:44

    Kakva tuga. Saucesce porodici. :-(

  • Ex

    10. jun 2016 | 09:08

    Sirota zena, beba i porodica. Moja iskrena sucut

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA