Migranti namerno zapalili izbeglički kamp u Diseldorfu jer ih NISU PROBUDILI za ramazanski doručak! (VIDEO)

Svedoci navode da su u tom izbegličkom centru, koji vodi Crveni krst, postojale tenzije između pripadnika različitih vera

  • 7

Izbeglički centar u nemačkom gradu Diseldorfu izgoreo je u požaru koji su navodno podmetnuli migranti besni zato što ih nisu probudili na vreme za Ramazanski doručak, javljaju danas nemački mediji.

DIM KULJA IZNAD GRADA, GORI IZBEGLIČKI KAMP: Veliki požar u Diseldorfu guta sve pred sobom (FOTO) (VIDEO)

U tom izbegličkom centru, koji je u utorak izgoreo do temelja, živelo je oko 280 izbeglica, prenosi britanski Dejli mejl.

Hitna pomoć je pružila medicinsku pomoć 25 izbeglica zbog udisanja dima, a zatim je policija pokrenula istragu uzroka požara pošto je došla do informacija da je neko polio dušek zapaljivom tečnošću i zatim ga zapalio.

Prema navodima nemačkog lista "Ekspres", dvojica Marokanaca koji su živeli u tom izbegličkom centru su rekli da jedan pripadnik obezbeđenja, inače Iranac, "namerno nije probudio na vreme" za doručak one koji poste (uzdržavaju se od jela i pića tokom dana) Ramazan.

"Ekspres" navodi da su Marokanci takođe rekli da su planirali da zbog toga podmetnu požar.

Svedoci navode da su u tom izbegličkom centru, koji vodi Crveni krst, postojale tenzije između pripadnika različitih vera.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriot

    10. jun 2016 | 13:42

    Napolje sve iz Evrope , u Tursku ! Za necivilizovane nije mesto Evropa . Sutra ce da zapale Metro , Vrtic ili Skolu , nije im za verovati......

  • münchen

    10. jun 2016 | 14:54

    Ma nemoj.treba ih buditi,ko mene budi ujutro u 5sati kad trebam ici na posao.sramota.treba ih hraniti,sve im treba dati i jos pljuju na evropsku hranu.cak se apeluje ko ima neke sprave za fitnes koje ne koristi da donese u crveni krst,da im nije dosadno.treba gosp.merkel poslati da ih zabavlja.

  • ATIMUS

    10. jun 2016 | 19:00

    Tu bagru proterati odakle su dosli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA