≫ 

ZLOSTAVLJALI STARCE, PA IM ODNELI 120.000: Uhapšena tročlana banda!

Policija u Valjevu uhapsila je N. J. iz sela Moravci, T. J. iz Junkovaca i P. N. iz sela Rozanci, koji se sumnjiče da su zlostavljali i iz kuće starijeg bračnog para ukrali novac, zlato i pištolj "CZ M-57"

  • 1

Valjevska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su upali u kuću, zlostavljali i opljačkali stariji bračni par u ljiškom selu Moravci, saznaje Telegraf.rs. Iz kuće su im odneli novac i zlato, koji su pronašli, kao i pištolj "CZ M-57“, sve u iznosu od 120.000 dinara.

STRAVIČNO MALTRETIRANJE U LEBANU: Maskirana banda tukla, opljačkala i vezala porodicu!

Kako saznajemo, trojica muškaraca iz sela Moravci, Junkovci i Rozanci sumnjiče se da su provalili ulazna vrata na porodičnoj kući bračnog para M. P. (65) i M. P. (69), koji su u tom trenutku spavali.

Razbojnici su prvo fizički zlostavljali stariji bračni par i pretili  im da će ih ubiti ukoliko ne kažu gde kriju novac i zlato. Na sreću, bračni par je prošao bez povreda, a ovom krađom im je napravljena materijalna šteta od oko 120.000 dinara.

HTEO DA SE UBIJE, PA IZBO BRATA U STOMAK: Krvava porodična drama u Valjevu!

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Policija je vrlo brzo ušla u trag razbojnicima i lisice na ruke su stavljene N. J. iz sela Moravci, T. J. iz Junkovaca i P. N. iz sela Rozanci. Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo razbojništva i određen im je pritvor do 30 dana.

(S. S. / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    13. jun 2016 | 10:01

    Bez Zakona Smrtna kazna, za ubice, silovatelje, lopove, nećemo se opametiti. Ljudi naoružajte se i čekajte lopove. Ne dozvolite da vas mrcvare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA