≫ 

PROCUREO JEZIV SNIMAK MASOVNOG UBISTVA U AMERICI: Ljudi vrište, rafali odjekuju (VIDEO)

Ovaj užasavajući snimak nam daje uvid kako je izgledao horor na Floridi u noći između subote i nedelje

  • 11

Snimak na društvenoj mreži "Snepčet", na kojem se čuje kako se za 9 sekundi ispaljuju 24 hica, objavljen je i na njemu može da se vidi užas kroz koje su prošli oni koji su se našli u i u blizini gej kluba u Orlandu.

ODMOTAVA SE KLUPKO: Otac masovnog ubice iz Orlanda PODRŽAVAO TALIBANE

Na njemu se vidi mračna ulica sa policijskim patrolnim kolima u daljini. U pozadini se čuje odjek rafala i vrisak ljudi.

Na kraju video-snimka, čuje se pucnjava, ali iz drugog pištolja, pretpostavlja se policijskog.

OGLASIO SE OTAC TERORISTE: Izvinite zbog postupka našeg sina, i mi smo u šoku kao i cela nacija (FOTO) (VIDEO)

- Bože, ljude ubijaju - čuje se kako priča jedan od momaka koji je zabeležio video.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ovaj užasavajući snimak nam daje uvid kako je izgledao horor na Floridi u noći između subote i nedelje.

OVO SU ŽRTVE KRVOPROLIĆA U AMERICI: Izašli su u klub, a tamo im je presudio VOJNIK KALIFATA (FOTO)

Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad na gej klub u Orlandu na Floridi, u kojem je ubijeno 50, a ranjene 53 osobe, a počinioca tog zločina je nazvala "vojnikom kalifata".

Zločin je izveo Amerikanac avganistanskog porekla Omar Matin, koji je u razmeni vatre sa policijom i sam ubijen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palidrvce77

    13. jun 2016 | 16:49

    Zao mi je svakog mladog zivota, ne odobravam nikako sto je ovaj pobio tolike ljude ali moram reci da ne odobravam gay populaciju. Pa ljudi, kako bi se nastavio zivot da svi razmisljamo kao oni?? Da se razumemo, da mi je kum gay ne bih mu nista rekao ako je dobar covek jer ljude i treba deliti samo na dobre i lose. Ali, ako bi moj kum poceo mojoj deci da objasnjava da je to sto je on gay normalno posvadjali bi se. Ako bi dosao sa momkom kod mene,ljubio se sa njim pred mojom decom,posvadjali bi se. Ako bi ih savetovao da gledaju tu njihovu "Paradu ponosa" zamerio bih mu. U svakom slucaju,ne poznajem nijednog gay-a,neka bude i da sam Balkanac, da sam staromodan, da sam glupi Brdjanin ali tako mislim i tako osecam.

  • Toki

    13. jun 2016 | 16:24

    Kakav je ovo jeziv snimak od 3 sek, gde se 3 puta ponavlja jedno te isto, gde nema ništa...gde je ovde masakr - nema ništa. Čudni su ovi jezivi snimci danas.

  • Sashki

    13. jun 2016 | 13:49

    Bolest! Nista drugo. Religija mira. I pre nego sto pocnete da pljujete shvatite da vi to ne podrzavate jer ste sekularni. Kada bi pratili svaku rec kurana onda bi i vi verovatno podrzavali to. Ne ubistvo al bi rekli da je to haram i da to zasluzuju. Sta hocu da kazem je da su sve religije religije mira, pa i islam al jedino ako su svi muslimani, drugi se smatraju necistima, i sve sto se desava desava se da bi jednog dana citav svet bio muslimanski. I ne mozete reci da su to pojedinci? Jer jedino se to desava u islamu u 21. Veku. A ne vidim da su se muslimani digli protiv terorista i drze proteste po svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA