ZORAN MI JE NAMESTIO HAPŠENJE DA BI SKRENUO PAŽNJU SA SEBE: Evo šta još sve kaže momak koji je priveden na Jeleninom grobu

Nikola Marijoković (31) osim što je uveren da je Zoran preko svojih drugara pozvao policiju, takođe kaže da Jelena nije bila lakoverna i da nije pričala sa nepoznatim ljudima, zbog čega je uveren da je ubica neko koga je poznavala

  • 21

Nikola Marijoković (31), koga je policija uhapsila na groblju u Borči, na 40-dnevnom pomenu ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović, tvrdi da mu je hapšenje namestio Jelenin suprug Zoran, kako bi skrenuo pažnju na sebe.

JEZIVO UPOZORENJE MAJKE JELENE MARJANOVIĆ: Deco, čuvajte se, NE VERUJTE NIKOME!

Prema njegovim rečima, Zoran je iskoristio njegovo pojavljivanje na groblju i odmah alarmirao policiju, preko svog drugara, i rekao kako se pojavio neki čudak na pomenu.

(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST MOMKA KOJI JE PRIVEDEN NA PEVAČICINOM GROBU: Jeca je bila moj anđeo čuvar!

- Sada sa ove distance to mi je logično objašnjenje. Saznao sam da je član njegovog obezbeđenja zahtevao da me slikaju na groblju, da bi to kasnije iskoristio, kako bi skrenuo medijsku pažnju sa sebe. Nije tačno da nije znao ko sam, videli smo se na sahrani i pričali - uz uzdah priča Marijoković za "Alo!".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On nije želeo nikoga da imenuje, ali smatra da je ubica neko koju je poznavao.

- Jelena je bila anđeo među ljudima, ali nije bila lakoverna, nije pričala sa nepoznatima. Zato mislim da je ubica neko koga je poznavala - kaže Nikola.

Kako kaže, na groblje je otišao iz poštovanja prema Jeleni, zbog svega što je učinila za njega i njegovu sestru.

- Sa Jecom sam se družio do 2013. godine, kada je moja sestra Daliborka preminula. Nije mi bilo poznato da je ikada trčala po tom nasipu, ali možda je kasnije počela. U jednoj emisiji je Zoran izjavio da niko osim njega i nje nije znao gde je i kad je ona trčala, kako je onda ubica to znao? - preispituje se ovaj mladić.

Pogledajte i šta je sve Nikola Marijoković ispričao u intervjuu za Telegraf, a više pročitajte OVDE:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    15. jun 2016 | 10:40

    Glupi hejteri ovaj decko ima probleme,sto se kaze nije bas svoj,niti mu je zivot lak,razmislite o tome i informisite se pre nego sto date sebi za pravo da ga vredjate.Svi ste vi pametni mnogo na tastaturi!

  • Sjena

    15. jun 2016 | 08:36

    Za tebe Nikola i tvoje najmilije, mnogo sreće, zdravlja i ljubavi. Svako dobro ti želim.

  • Komentator

    15. jun 2016 | 11:56

    Da li vam ovaj momak lici na nekoga ko bi mogao da ubije???? Ostavite ga na miru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA