≫ 

STRAVIČNI DETALJI PUCNJAVE ISPRED SPLAVA: Tatu majstor upucan 12 puta, poznati reper na VMA!

Miloš S. (34) se nalazi u šok sobi, svestan je i orijentisan ali u kritičnom stanju, a bez obzira na trenutnu stabilnost ugrožen mu je život

  • 22

Kako Telegraf nezvanično saznaje, u pucnjavi koja se sinoć dogodila ispred jednog prestoničkog splava, tatu majstor Miloš S. (34) je upucan 12 puta, dok je reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob koji je učestvovao u rijaliti programu "Parovi" primio jedan metak, a devojku, koja je bila sa njima, zalutali metak je okrznuo.

Učesnik "Parova" upucan ispred splava!

Miloš se nalazi u šok sobi na Vojnomedicinskoj akademiji, svestan je i orijentisan ali u kritičnom stanju, a bez obzira na trenutnu stabilnost ugrožen mu je život.

VOLIM VAS, MOLIM SE ZA MOG BRATA ŠOMIJA: Nakon pucnjave, učesnik "Parova" i reper objavio SELFI iz bolnice! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, pucnjava se dogodila noćas oko 3.30, a njoj je prethodila svađa između unutar splava, nakon čega ih je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je došlo do obračuna, a dva, za sada još uvek nepoznata muškarca, koja su pucala iz vatrenog oružja su pobegla i policija traga za njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    16. jun 2016 | 08:35

    To su nasa buducnost vukovi,lavovi,mace,cice i drugi kreteni a mi im se divimo

  • Dexx

    16. jun 2016 | 10:58

    Naravno kad mu je ponasanje ravno nuli bio sam prisutan na mestu gde je i on bio.svakoga je provocirao trazio kavgu kao balavac od 15 godina kad ga dohvate hormoni .i ne čudi sto je ovako prosao..

  • Boki

    16. jun 2016 | 09:09

    Tijana fixsni sigurno nije samo okrznuta nju uvek pogode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA