HRVATSKOJ POLITIČKE PROBLEME REŠAVA ASTROLOG: Ugostili ga na HRT-u, evo šta je rekao o budućnosti Vlade!

Jučerašnji dan u Hrvatskoj obeležila je ostavka šefa HDZ Tomislava Karamarka na mesto prvog potpredsednika vlade, konferencija za novinare premijera Tomislava Oreškovića i potpredsednka vlade Bože Petrova

  • 67

Posle burnog dana na političkoj sceni u Hrvatskoj na HRT-u su u Dnevniku ugostili astrologa.

Karamarko podneo ostavku na mesto prvog potpredsednika vlade!

Jučerašnji dan u Hrvatskoj obeležila je ostavka šefa HDZ Tomislava Karamarka na mesto prvog potpredsednika vlade, konferencija za novinare premijera Tomislava Oreškovića i potpredsednka vlade Bože Petrova.

Ono što "upada u oko" je datum rasprave o opozivu premijera Tihomira Oreškovića - 16. 6. 2016, kada bi Hrvatska mogla da ostane bez vlade, a oni praznoverni u ovom datumu vide tri šestice i poruku, navodi HRT.

O tome je, kako je prenela regionalna tv N1, govorila astrolog Anđelka Subašić koja je predvidela i pre nego što se formirala ova Vlada kako će Tomislav Karamarko morati da napusti njeno kormilo.

Dalje tvrdi da hrvatska Vlada danas neće pasti, a da Karamarka čuva svemir.

- Nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega - rekla je Subašić.

Premijera Oreškovića je pohvalila rekavši da je odgovoran i hrabar i da zasad neće otići, ali da mandat neće odraditi do kraja dok je za predsednika SDP-a kazala da je uplašen i da nema stav.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    16. jun 2016 | 16:58

    Eto vam sada astrologinje; POTPUNO JE PROMAŠILA! Premijeru je pred 1h izglasano nepovjerenje! POZDRAV MANDI i JACI!

  • Teslina naslednica

    16. jun 2016 | 17:20

    Za sve su krivi ti elektromagnetni talasi iz Srbije, unisticemo Hrvataku, zapravo Hrvataka ce posluziti kao eksperiment, postacemo najmocnija zemlja na svetu sa nasim tajnim oruzjem. Ah, malo mi se pocepao nepobrojni stit, idem to odmah da popravim i da pojacam odasiljac, mozda i Kolinda da ostavku, videcemo.

  • Lale 11

    16. jun 2016 | 16:42

    Za ne poverovati kakve su ovo gluposti. Čista budalaština i primitivizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA