UMESTO DA SE RADUJEMO JUBILEJU, OSTAJEMO NEMI U BOLU I GUBITKU: Radoš Bajić napisao emotivno pismo svom bata Milašinu!

Milorad Mandić Manda bio izuzetan, neponovljiv i veliki majstor glumačke umetnosti

  • 2

Radoš Bajić, glumac i reditelj serije "Sero gori, a baba se češlja", sarađivao je s Miloradom Mandićem Mandom gotovo deset godina neprekidno i emotivnim pismom se oprostio od svog prijatelja i kolege Mande, koji je preminuo na sceni UK "Vuk Karadžić" 15. juna dok je govorio monolog Kapetana Kuke u predstavi "Petar Pan".

Malo je reći da je cela javnost ostala šokirana njegovom iznenadnom smrću. Tim povodom Radoš Bajić izjavio je saučešće narodu Srbije.

MANDA JE SA ŽENOM IGRAO U JEDNOJ PREDSTAVI: Bili su kao jedno - kako na sceni, tako i kada se zavesa spusti

- Božjom voljom, ne pozdravivši se ni sa kim, naš bata Mila, Milašin i moj brat po babine linije naprečac je otišao tamo gde ga čeka Žota i sudija Velibor, ništa manje voljeni Dragan Nikolić - skrhkan je bolom Bajić, prenosi Kurir.

Nastavak snimanja serije i ceo rad na projektu oko serije "Selo gori, a baba se češlja" biće mučan posao.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Umesto da se radujemo životu i nesvakidašnjem jubileju od 10 godina od našeg velikog projekta, da trijumfalno idemo u susret 101. epizodi TV serije koja je voljena i obožavana na celoj Zemljinoj kugli gde se srpski jezik razume, tužni i skrhkani strašnom vešću o iznenadnom odlaasku na večni put našeg Mande, ostajemo nemi u neizmernom bolu i gubitku - napisao je Bajić.

Ovaj detalj niko nije znao: MANDA DOŽIVEO NEZGODU NA SNIMANJU, ALI TO GA NIJE SPREČILO DA NASTAVI DA GLUMI!

Pre nego što je Manda izgubio bitku sa životom, u toku je bilo snimanje 12 novih epizoda serije "Selo gori, a baba se češlja". Snimali su od jutra do večeri, a zadnje kadrove publika će moći da vidi na RTS od jeseni.

POSLEDNJA MANDINA FOTOGRAFIJA: Bio je ovo najbolji kapetan Kuka, koga su svi voleli (FOTO)

- Mi, zasad, ostajemo tu gde jesmo. Da nekako, kako znamo i umemo, završimo sa njim započete poslove u Petlovcu. Da milionima gledalaca, kojima ponaosob izražavamo saučešće povodom ove strašne i nepravedne smrti - na jesen od RTS pokažemo šta smo im pripremili. Da se tužni i ostavljeni, ali i ponosni što smo bili u časti da sa njim sarađujemo, za nezaborav i ponovo uverimo koliko je Milorad Mandić Manda bio izuzetan, neponovljiv i veliki majstor glumačke umetnosti. Neka mu je večnaja pamjat i slava. Voli te tvoj brat - poručio je Radoš Bajić.

Printskrin: YouTube/Domaci Film HD Printskrin: YouTube/Domaci Film HD

Ove godine preminuli su Gaga i Manda, junaci njegove serije, a Mirko Babić, koji tumači lik Dragojla u njegovoj seriji, teško je bolestan i operisan.

- Molim se za njegov život jer je operisao najtežu bolest - rekao je Radoš Bajić, autor serije "Selo gori, a baba se češlja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.M.

    17. jun 2016 | 19:50

    E moj Radašine! Baš mi je žao, izgubio si divne glumce!!! Šteta al od Božije volje ni na korak!!!

  • Milena

    18. jun 2016 | 13:36

    Meni je selo gori a baba se ceslja bez Naseg nezamenjivog Mande bilo bez veze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA