TALIBANI ŠALJU MLADE DEČAKE U POLICIJSKU STANICU DA IMAJU SEKS: Posle toga nijedan policajac nije ŽIV!

Talibani su našli nov način kako da se bore protiv državnih organa - u njemu učestvuju dečaci

  • 1

Talibani koriste decu kao seksualne robove kako bi se infiltrirali u policiju i izveli napade u južnom Avganistanu, stoji u poverljivim dokumentima.

OVA ZEMLJA SNABDEVA HEROINOM CEO SVET: I žene i deca se drogiraju, vlada potpuno beznađe (FOTO) (VIDEO)

Drevni običaj je rasprostranjen širom Avgnistana, ali to nigde nije toliko prihvaćeno kao u provinciji Uruzgan, u kojoj "dečaci bez brade" postaju objekti požude moćnih komandira policije.

Talibani dečake koriste skoro dve godine kao "Trojanske konje", ove godine od januara i aprila njih 6 su žrtvovali, a prethodno su ubili na stotine policajaca, prema podacima zvaničnika provincije.

- Talibani šalju dečake, prelepe i zgodne, kako bi prodrli u kontrolne punktove da ubijaju, drogiraju i truju policajce - rekao je bivši šef policije u Uruzganu, koji je nedavno smenjen s funkcije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Oni su shvatili najveću slabost policijskih snaga, a to je "bača bazi".

Inače, "bača bazi" je sleng u Avganistanu za razne aktivnosti koje uključuju seksualno iskorišćavanje dece i pederastiju, intimni odnos između odrasle osobe i adolescenta dečaka koji nisu u srodnosti.

Zlostavljanje dece od obe strane u sukobu uzdrmale su vlast, a viši pokrajinski zvaničnik je izjavio da je "lakša borba protiv bombaša-samoubica nego bača bazija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin

    18. jun 2016 | 00:54

    S jedne strane ovo ima i pozitivnu stranu. Par storina peddofila manje na ovoj zemlji i smanjena mogucnost da necije djete bude silovano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA