"JAVLJAJU MI DA SU GA VIDELI TU I TAMO, A JA SE MOLIM BOGU SAMO DA JE ŽIV": Vapaj oca koji 5. dan traži svog Nikolu! (FOTO)

Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola verovatno nije napuštao Novi Sad, jer kod sebe nije imao para

  • 10
Foto: Facebook Foto: Facebook

Nikola Stojčić iz Kisača kod Novog Sada nestao je 15. juna oko 21.30 časova kada je iz Kisača krenuo za Rumenku autobusom, i potraga za njim i dalje traje...

NIKOLA NESTAO DAN PRED ROĐENDAN: Stravični vapaj oca mladića za kojim traga cela Srbija! (FOTO)

Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola verovatno nije napuštao Novi Sad, jer kod sebe nije imao para.

- Policiji građani dojavljuju da su ga videli na nekim mestima, ali to su samo glasine, koje policija proverava. Molim se Bogu da ga nađemo živog - kaže mladićev otac.

Podsećamo, te večeri kada je nestao, Nikola je rekao ocu, koji ga je sreo na autobuskoj stanici u Kisaču, vraćajući se s posla, da ide u Rumenku po druga s kojim će se vratiti u Kisač u teretanu.

Kada ga je otac pozvao posle nekoliko desetina minuta, baš oko 21.30, telefon mu je bio nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

Nikola Stojčić rođen je 18. juna 2000. u Kisaču. Učenik je Umetničke škole “Bogan Šuput” u Novom Sadu i visok je oko 185 cm.

U trenutku nestanka na sebi je imao žutu majcu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno plave Adidas patike.

Pozivaju se svi građani da, ukoliko primete Stojčica, o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu oca Sinišu na broj broj 063/820-38-40.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ***

    20. jun 2016 | 13:44

    Nadjite to dete pobogu! Zasto vam sluzi tehnologija danas?

  • Danilo

    21. jun 2016 | 01:35

    Nema to nikakve veze da li je imao para ili ne mogao je uci u bilo koji voz ili autobus a da nije platio nista.za njim se traga vec 5 dana sta on jede da mi je to znati i gde spava,da li je tu u pitanju nesuglasica sa roditeljima i problemima u kuci pa je zato pobegao ili je u pitanju otmica....Ja se dobrovoljno prijavljujem u akciju za njim da napravfimo kopiju par njegovih kopija slika i da ga trazimo po celom gradu ko hoce neka se javi..Dosta je dece izgubilo zivot ove godine zbog nestanka i otmica....

  • Јасмина

    20. jun 2016 | 14:31

    Тешко је родитељима,саосећам са њима..Сами су свесни,са је мало вероватно да је дечко жив...тим је бол већа.У супротном већ би се јавио родитељима...Ипак нада задња умире,а можда и чуда постоје..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA