UČESNIK "VELIKOG BRATA" UBIO MAJKU 2007. GODINE: Bio u zatvoru, izašao i PREBIO BABU! FOTO)

Antal Skendžić (29) je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je i vikao na nju,

  • 37

Antal Skendžić (29), učesnik "Velikog brata", osuđen je zabranom prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš (79) i njenoj kući u Lukinom Selu jer ju je tukao i maltetirao. On je već robijao zbog ubistva majke. U javnosti je ostao upamćen nakon što se javno deklarisao kao biseksualac. Skendžiću je presudu za fizičko uznemiravanje babe doneo Osnovni sud u Zrenjaninu.

Rozalija Greguš je fizičko i psihičko maltretiranje svog unuka Antala Skendžića prijavila nadležnim organima.

STRAVIČNA NESREĆA: Stradao pešak u okolini Vranja, udario ga dvadesetogodišnji mladić

- Antal je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je, vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život. Više nije mogla da podnese unukovu torturu, pa je protiv njega podnela prijavu. Na suđenju su njene navode potvrdili i svedoci, dok je osumnjičeni negirao da je maltretirao staricu - kaže sagovornik Blica upoznat sa slučajem.

Osnovni sud u Zrenjaninu doneo je presudu "da se uzdržava od svakog drskog, zlonamernog i bezobzirnog ponašanja kojim se ugrožavaju telesni integritet, duševno zdravlje i spokojstvo babe Rozalije".

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

KO JE UNIŠTIO DOKAZE O JELENINOM UBISTVU? Na mestu gde je pevačicino telo nađeno - tragovi na stotine uzoraka DNK

Umesto zatvora dobio je zabranu prilaska babi, ali i njenoj kuću u Lukinom Selu. Ukoliko prekrši zabranu i babi priđe na manje od 200 metara, biće uhapšen.

Podsetimo, Antal je ubio svoju majku (48) nožem u noći između 2. i 3. novembra 2007. godine. 

Domaćoj javnosti Antal je postao poznat 2006. godine kao učesnik generalne probe prve sezone emisije "Veliki brat". Sa još 11 takmičara, u kući "Velikog brata" proveo je nedelju dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    21. jun 2016 | 09:26

    Ubio rodjenu majku nozem 2007 godine i vec je na slobodi,a tek je 2016.ta???????????? MOLIM ljude iz Telegrafa da napisu da je greska!!!! LJUDI,CITAM I NE VERUJEM!!!! Srbijo s.rem ti se u zakon! Sada maltretira staru staru baku i nista,a covek najgori ubica?!! Sta ce se desiti ako NE DAJ BOZE ubije jos nekoga,NE DAJ BOZE neko dete???? Ljudi da ki je moguce da coveka koji rodjenu majku ubije izadje na slobodu dok mu se jos ni ruke " ne osuse" od krvi???

  • Jovi

    21. jun 2016 | 11:01

    Ubio majku 2007 i on je već na slobodi????? Fizički maltretirao babu i dobio uslovnu iako ima već jedno ubistvo iza sebe???? Naše sudstvo pod hitno treba uništiti iz korena.

  • Dusica

    21. jun 2016 | 09:39

    Oduzeo je zivot majci koja mu je zivot darovala...Robijao neku smesnu kaznu, i nastavio dalje po svom... Na red je dosla baba, sutra ce ujak, pa komsija...e Srbijo, Srbijo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA