NEBO JE BUKVALNO EKSPLODIRALO IZNAD BEOGRADA I PANČEVA: Evo zašto ljudi misle da je HAARP izazvao veliku oluju! (VIDEO)

Ono što se juče dogodilo u Srbiji zove se "Supercell oluja" (u slobodnom prevodu "Superćelijska oluja") koja je odavno poznata meteorolozima. One su najređe od svih oluja, i imaju potencijal da budu najrazornije

  • 3

U jučerašnjem udaru tornada na području Pančeva napravljena je velika materijalna šteta. Pijavica koja se pojavila usred oluje uplašila je mnoge. Poplavljene ulice, uništeni crepovi, oštećeni automobili samo su neki od prizora koji su juče mogli da se vide posle snažnog nevremena.

DA LI I VI VERUJETE U OVO? Najpoznatije teorije zavere o HAARP-u na jednom mestu!

Na satelitskom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, jasno se vidi kako se u trenutku udara tornada desila prava "nuklearna eksplozija" na nebu iznad Srbije.

Hemijska bomba nad Srbijom

(UŽIVO) PRATITE OVDE DA LI NAS OČEKUJE HAOS: Pogledajte kuda idu CRNI OLUJNI OBLACI i da li nam preti TORNADO

Nakon strašnog nevremena, pojavile su se brojne terije zavere koje odgovornim smatraju HAARP sistem koji se navodno nalazi u Barajevu, i izaziva nesnosne vrućine, poplave, kao i jučerašnji grad koji je zadesio Jagodinu i Pančevo.

Meteorolozi odbijaju bilo kakvu povezanost HAARP sistema i elementarnih nepogoda.

Ono što se juče dogodilo u Srbiji zove se "Supercell oluja" (u slobodnom prevodu "Superćelijska oluja") koja je odavno poznata meteorolozima. One su najređe od svih oluja, i imaju potencijal da budu najrazornije. Često su izolovane od drugih oluja.

Pogledajte kako izgleda satelitski snimak ove razorne oluje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. jun 2016 | 18:20

    AJTE VI METEREOLOZI ZAJEDNO SA POLITICARIMA U PREGOVORE SA AMERIMA I NATO OKUPATORIMA DA NAS OSTAVE NA MIRU I DA NEEKSPERIMENTISU U SRBIJI SA HAARPOM -NEKA ONI U BARAJEVU I OSTALIM CENTRIMA ISKLJUCE ANTENE - UNISTISE SRBIJU A ONI KOJI IM VERUJU IMAJU PRAVO ALI DOZVOLITE I NAMA DA IMAMO SVOJE MISLJENJE I NEK SE ONI GONE U TRI P.M !!!!!

  • vlada

    21. jun 2016 | 18:01

    Hladan vazduh sa severa i vruc sa juga, sreli se iznad Srbije i eto ludila.

  • алиен ресуррецтион

    21. jun 2016 | 19:41

    Хаарпинг 70%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA