≫ 

"JELENA JE MOLILA ZORANA DA SE ISELE!": Najnoviji detalji iz života ubijene pevačice

- U toj kući po ceo dan niko ništa nije radio osim nje. Kuvala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, devera - tvrdi bliska prijateljica Jelene Marjanović

  • 81
Jelena Marjanović Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Jelena Marjanović svirepo je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči. Njena dobra drugarica tvrdi da je neposredno pred smrt molila Zorana da se isele jer nije više mogla da trpi atmosferu u kući.

- Pristala je zbog ljubavi prema Zoranu da živi u porodičnoj kući s njegovim roditeljima, ali je ubrzo potom uvidela da su čudni i da neće dugo moći da izdrži s njima. Danima pre nego što je ubijena nametala je svom suprugu Zoranu da se odsele - tvrdi za Informer dobra Jelenina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

"KAD GOD JE TRAŽILA, POMAGALA SAM JOJ SVOJIM MOĆIMA": Svekrva ubijene Jelene sa saslušanju u policiji (FOTO)

Ona u iskazu dalje tvrdi da se pevačica Granda pokajala kada je došla da živi sa njegovim roditeljima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jelena je zbog ljubavi prema Zoranu bez razmišljanja pristala da dođe u njegovu kuću i živi sa njegovim roditeljima. Kada je videla s kim ima posla, pokazajala se. Zamisli kako je bilo jednoj dobroj i pozitivnoj osobi kao što je bila Jelena da živi u kući punoj ikona i religijskih obeležja sa čudacima ogrezlim u verski fanatizam, koji se oblače u crno i pričaju o nekakvim natprirodnim moćima.

"INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA": Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun pevačice

O tome ko joj je najviše u kući Marjanovića smetao, prijateljica kaže da je to bio svekar.

- Najviše joj je smetao svekar, koji se po celu noć šunjao po kući, dok svekrvi Zorici nije smela ni da se približi da joj "ne naruši energiju" - otkriva detalje iz života anonimna prijateljica za Informer.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Prijateljica tvrdi da u porodičnoj kući niko ništa nije radio.

"JELENU JE UBIO ILI MUŽ ILI LJUBAVNIK": Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da NE POSTOJI DRUGA MOGUĆNOST

- U toj kući po ceo dan niko ništa nije radio osim nje. Kuvala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, devera, a u kući su gotovo neprekidno bili porodična kuma Verica i Milka, devojka Jeleninog devera Miloša. Ona je sve te ljude morala sama da opslužuje, dok su oni po ceo dan sedeli, pričali i pili kafe.

Jelena to više nije mogla da izdrži, uverava njena prijateljica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jednom je Jelena u besu Zoranu bukvalno rekla: "Vodi me više iz ove kuće ludaka!", što je njega jako uvredilo. Njemu nije padalo na pamet da se odvoji od roditelja, pa je stalno odlagao razgovor na tu temu. U danima pred ubistvo non-stop su se svađali zbog toga, a onda se desio taj strašan zločin i Jeleni se nikada nije ispunila želja. da živi pod svojim krovom sa svojom porodicom - objašnjava anonimna bliska prijateljica Jelene Marjanovič.

STRUČNJACI SU UBEĐENI: Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte!

Jelena je pre nego što je ubijena delovala kao osoba kojoj je svega dosta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bila je nervozna, često je znala da uzme Janu i po ceo dan ode iz kuće. Ne znam da li se njeno ubistvo može povezati sa problemima unutar porodice, ali znam da bi, da nije ubijena, stvari u kući Marjanovića vrlo brzo kulminirale - kaže njena drugarica.

UBILA JE SEKTA, GURNUTA NIZ STEPENICE, IZUDARANA KAMENOM I FRANCUSKIM KLJUČEM: Sve teorije ubistva Jelene Marjanović! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    24. jun 2016 | 10:15

    Celu porodicu Marjanovic treba uhapsiti i ne pustati ih na slobodu dok ne priznaju ko je ubica, jasno je kao dan da je ubica iz kruga Marijanovica

  • Marijana Bakov

    24. jun 2016 | 10:22

    Postoji tkz serum istine,zasto ga policija neupotrebi u njihovom slucaju?Kako to da svekrva odbija poligraf?Pa onaj ko nema sta da krije taj se odazove na testiranje.U ovom slucaju postoji dosta nelogicnosti,bojim se da iz nekog razloga policija nece obelodaniti ko je ubica.Kao majka samo se pitam,da je Zoran ubijen ,dal i u tom slucaju njegova majka ne bi otisla na grob da isprati sina.Bozji su i nebo i zemlja,i da ona stvarno ima dar od Boga ne bi imala strah da ode na groblje.

  • omg

    24. jun 2016 | 10:17

    zbog slepe ljubavi ušla u osinje gnezdo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA