GRAD, GRMLJAVINA I PLJUSKOVI: U Bosni i Hercegovini danas zahlađenje

Već tokom prepodneva kiša i pljuskovi će početi ponegde na zapadu i jugoistoku, a do sredine dana pljuskovi će biti sve češći i polako će se širiti od zapada ka istoku i severu

  • 0

U Republici Srpskoj i FBiH ujutro će biti toplo i suvo, a tokom dana kiša i pljuskovi sa grmljavinom, uz dnevnu temperaturu vazduha od 27 na zapadu do 33 na istoku, na jugu do 35 stepeni Celzijusovih.

POTOP U BANJALUCI: Protutnjalo olujno nevreme, padao grad veličine lešnika (VIDEO)

Već tokom prepodneva kiša i pljuskovi će početi ponegde na zapadu i jugoistoku, a do sredine dana pljuskovi će biti sve češći i polako će se širiti od zapada ka istoku i severu.

U ovom mestu nude kuću i celo domaćinstvo za 10.000 EVRA, ali niko neće da kupi

Očekuju se i lokalne nepogode uz povremeno jače padavine i pojavu grada, pogotovo na severu duž reke Save, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Do večeri padavine će postepeno prestati i u noći će biti suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, popodne u skretanju na severozapadni. Temperatura vazduha u 8 časova

Čemerno i Gacko 17, Šipovo 18, Kalinovik 19, Srbac, Sokolac, Rudo, Prijedor, Novi Grad, Nevesinje, Mrakovica i Han Pijesak 20, Višegrad, Srebrenica, Ribnik, Mrkonjić Grad, Krupa na Uni, Banjaluka i Foča 21, Zvornik, Bileća 22, Doboj i Bijeljina 23 i Trebinje 26 stepeni Celzijusovih.

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA