UŽAS NA MAGISTRALNOM PUTU: Kombi udario U STENU, pa preleteo u suprotnu traku! Ima povređenih! (FOTO)

Do udesa je došlo kada je vozač kombija udario u stenu na desnoj strani kolovoza, prešao u suprotnu traku, udario u bankinu, a zatim se prevrnuo

  • 1

Četiri osobe povređene su jutros u 5.15 sati u saobraćajnoj nezgodi u Sićevačkoj klisuri, u blizini Ostrovice, kada se kombi "pežo“ prokupačke registracije prevrnuo. U vozilu su se nalazili radnici jedne privatne firme u Prokuplju koji su se vraćali sa posla u Pirotu.

PREVRNUO SE KAMION PUN MIGRANATA NA AUTO-PUTU PIROT-NIŠ: Vozač pobegao s lica mesta! (FOTO)

Do udesa je došlo kada je vozač kombija, iz još neutvrđenih razloga udario u stenu na desnoj strani kolovoza, prešao u suprotnu traku, udario u bankinu a zatim se prevrnuo. Zaštitna ograda sprečila je da vozilo padne u provaliju što bi sigurno dovelo do tragičnih posledica.

Kolege povređenih radnika koje su jutros krenule ka Pirotu kako bi ih zamenili na poslu, u Sićevu je dočekao stravičan prizor. Oni su bili u šoku i nisu želeli da komentarišu udes. Na mesto nesreće došao je i vlasnik njihove firme koji je samo potvrdio da su se povređeni ljudi vraćali kućama sa posla.

POVREĐEN PEŠAK U ZEMUNU: Hitna pomoć obavila intervencija

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako nam je rečeno u Urgentnom centru, u toku je dijagnostika povređenih radnika.

Zahvaljujući policiji, saobraćaj na magistralnom putu Niš – Pirot odvijao se usporeno ali bez zastoja jer su vozila puštana da prolaze naizmenično.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

KARAMBOL U NIŠU: Sudario se sa taksijem pa se prevrnuo na krov ali je ostao živ (FOTO)

Ovo je druga nezgoda u Sićevu za manje od 24 sata. Juče oko 13 sati desetak kilometara dalje, prevrnuo se kamion sa azilantima kada je povredjeno petnaestak ljudi.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    27. jun 2016 | 11:28

    Ovde treba da dezura hitna pomoc i policija 24h posto je sezona i tek ce da bude svasta na ovom putu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA