POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Mrtvi i povređeni turisti prebačeni u domovinu (FOTO)

Posmrtni ostaci Čehinje Hane P. i njene sunarodnice Mari S. prebačeni su pogrebnim vozilom, dok su Slovaci Lubomir V, Erika H. i njena ćerka Martina u domovinu preneti avionom

  • 0

Tela petoro turista koji su 21. juna stradali u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca prilikom povratka sa letovanja na Krfu, danas su prebačena u domovinu. 

Posmrtni ostaci Čehinje Hane P. (57) i njene sunarodnice Mari S. (67) prebačeni su pogrebnim vozilom, dok su Slovaci Lubomir V. (62), Erika H. (68) i njena ćerka Martina (34) u domovinu preneti avionom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tužnu povorku na aerodromu je sačekao Igor Pokojni, direktor konzularnog odeljenja Ministarstva inostranih poslova Slovačke, Olga Benjova, slovački konzul pri ambasadi u Beogradu i Stela Jovanović, počasni konzul Slovačke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NAJTUŽNIJA PRIČA IZ AUTOBUSA SMRTI: Lubomir poginuo, jer se njegova žena Marija PLAŠI LETENJA!

Sa Pokojnim u Niš je stigla i medicinska ekipa iz Slovačke koja je u saradnji sa osobljem niške Hitne pomoći preuzela dve povređene žene iz Kliničkog centra. Među njima je bila i Meri, supruga pokojnog Lubomira koja je u nezgodi zadobila teške povrede grudnog koša.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

JEZIVE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD ALEKSINCA: Ovo je mesto na kojem se prevrnuo autobus

U niškoj bolnici je i dalje ostao jedan češki državljanin čije povrede nisu dozvoljavale transport.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, u Srbiji je zadržan i Elemir S. vozač autobusa slovačke turističke agencije "Eolus" u čijem su prevrtanju stradali turisti. Njemu je određen pritvor do 30 dana zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA