MUP RASTURIO MREŽU KRIJUMČARA MIGRANATA: Otkriveno 170 "ilegalaca"

Pripadnici MUP RS učestvovali su u međunarodnoj akciji "Sirocco – 2", usmerenoj na rasturanje kriminalnih mreža koje se bave krijumčarenjem migranata, koje deluju duž zapadnobalkanske rute

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji su učestvovali u međunarodnoj akciji "Sirocco – 2", usmerenoj na rasturanje kriminalnih mreža koje se bave krijumčarenjem migranata, koje deluju duž zapadnobalkanske rute, uhapsili su pet osoba i otkrili 170 ilegalnih migranata.

Tokom akcije koja je trajala 36 sati i u kojoj su učestvovale policije Austrije, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Nemačke, Mađarske, Rumunije, Srbije, Slovenije, Švajcarske i EVROPOL-a uhapšeno je ukupno 39 osumnjičenih za krijumčarenje ljudi i otkriveno 580 ilegalnih migranata.

DVA MILIONA MIGRANATA KREĆE U ŠTRAJK: 4. jula goreće ulice Londona!

Cilj akcije bila je pravovremena razmena informacija i reakcija službi za sprovođenje zakona kako bi se detektovale aktivnosti krijumčarenja migranata.

DECA izbeglice su prisiljena da se bave KRIMINALOM I PROSTITUCIJOM

Srpska policija, u okviru akcije, obavila je kontrolu 1.101 vozila i 1.343 osobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA