JEDNA ŽENA PREŽIVLJAVALA JE PAKAO U ZAGREBU: Oficir terao ženu na odnos sa psima!

J. D. je prijavljen za čitav niz kaznenih dela, od silovanja, pretnji, nanošenja telesnih povreda do uništenja tuđih stvari

  • 16

Zagrebački policajci su u utorak uhapsili muškarca (49) s područja Zagreba zbog sumnji da je mesecima na razne načine zlostavljao svoju vanbračnu suprugu, prisiljavajući je, između ostalog, na seksualni odnos sa životinjama.

 

Posle sprovedene kriminalističke istrage policajci su J. D., penzionisanog oficira HV, ugostitelja i uzgajivača životinja, prijavili za čitav niz kaznenih dela, od silovanja, pretnji, nanošenja telesnih povreda do uništenja tuđih stvari.

 

U nastupima besa svojoj je supruzi razbio televizor, mobilni telefon i druge predmete.

 

Čitavu priču policajcima je prijavila nevenčana supruga, koja s njim živi duže vreme, a inkriminisano razdoblje odnosi se na protekla četiri meseca. Žena je istražiteljima ispričala da se njena veza s J. D. posle nekog vremena pretvorila u pakao i da je svaki dan trpela pretnje, uvrede, fizičko nasilje. J. D. ju je često prisiljavanja na polni odnos, a jednom je čak od nje tražio da polno opšti i sa njegovim psima koje je uzgajao.

 

Postavila je kamere u kancelariji svog muža i snimila ŽESTOK SEKS. A kada je videla sa kim i kako... (VIDEO)

 

Ona je u strahu za život na to pristala. Muškarac joj je pretio smrću i vređao na različite načine, a govorio joj je i da smrdi. Osim toga, nevenčana supruga prijavila je i fizičko nasilje, jer ju je jedanput u svađi gurnuo, pa je u padu povredila glavu.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

GOLIM RUKAMA ZADAVIO SUPRUGU MIRJANU: Stravičnu scenu gledalo njihovo petogodišnje dete!

 

Policajci su čitavom dijapazonu groznih dela dodali i oštećenje tuđih stvari jer je u samo nekoliko meseci J. D. nevenčanoj supruzi uništio televizor i čak šest mobilnih telefona, čime joj je pričinio štetu od skoro 500.000 dinara.

 

TRČAO JE ZA NJOM, UHVATIO JE ZA KOSU, PA JOJ PUCAO U GLAVU: Svirep zločin potresao Banjaluku

 

Žrtva je rekla da se bojala da prekine vezu zbog straha za život.

 

Foto-montaža: Tanjug/Marko Đoković, Profimedia/Wavebreak

Foto-montaža: Tanjug/Marko Đoković, Profimedia/Wavebreak

 

Konačno je vezu odlučila da prekine nedavno, kad je zlostavljanje prevršilo svaku meru. Tada je odlučila da ga prijavi. Nakon hapšenja J. D. je na ispitivanju odlučio da se brani ćutanjem, a sudija mu je odredio jednomesečni pritvor.

 

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    29. jun 2016 | 23:46

    Zivotinju u kavez!

  • major Milan Tepic RSK

    29. jun 2016 | 23:30

    Da bas me iznenadio tako dobar decko pa nasilnik e kada se rasvjetle cinjenice tog dobrice onda budete svatili tkoje i stoje radio u Oluji u Dvoru na Uni silovao trudnu Srpkinju u kuci Menicanin Gaje u Rujevcu a poslje yaklao i zakopao iza pomenute kuce. Ovaj cin su gledali prestrasene izbjeglice jer su bile opkoljene, nije to sve poslje je skinuo zenu starosti 40 godina i naredio psau labradoru da je seksualno zlostavlja. Vidite tko je nas Kraisnike progonio gdje siu Europo objavi zlodjela sto su cinili u Rujevcu i Dvoru na Uni znam neke koji su izvrsili samoubistvo da nepadnu u kazamate zatvore sto sumnjam dabih se desilo jer na huiljade takovih se uzelo zivote mislim da je brojka do danas 3761.

  • Љиљана

    30. jun 2016 | 00:07

    Жашто је трпела ту 'животињу' толико дуго и поврх тога невенчана?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA