≫ 

UŽAS NA AUTO-PUTU: U stravičnom prevrtanju automobila vozač ostao na mestu MRTAV, njegova žena povređena!

Do nezgode je došlo kada se vozilo "opel vektra" niških registarskih tablica koje se kretalo iz pravca Beograda, prevrnulo

  • 0

Jedan muškarac je poginuo, dok je njegova supruga teško povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 13 sati na autoputu Beograd - Niš kod Aleksinca.

Šezdesetpetogodišnji Nišlija poginuo je na licu mesta u saobraćajnoj nezgodi, dok je njegova žena (67), sa teškim telesnim povredama prebačena u niški Klinički centar.

TRAGEDIJA: Pronađeno beživotno telo ribolovca Zorana S. kojeg je tražila cela Srbija!

Do nezgode je došlo kada je „opel vektra“ niške registracije, kojom je upravljao ovaj čovek, najverovatnije zbog prevelike brzine sletela s puta i prevrnula se nekoliko puta, da bi se nakon stotinak metara zaustavila u jarku. Od siline udarca oboren je jedan od stubića za svetlosno obeležavanje autoputa, i pokidana žičana ograda.

Aleksinačka Hitna pomoć odmah je izašla na mesto nesreće ali je mogla samo da konstatuje smrt muškarca dok je žena sa teškim telesnim povredama najpre prebačena u Zdravstveni centar u Aleksincu a odatle u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uvidjaj na mestu nesreće po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu obavila je policija.

UŽAS NA MAGISTRALNOM PUTU: Kombi udario U STENU, pa preleteo u suprotnu traku! Ima povređenih! (FOTO)

Telo preminulog preuzelo je komunalno preduzeće „Gorica“ i ono će biti prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

U Urgentnom centru nisu mogli da se izjasne o stepenu povreda njegove supruge jer je dijagnostika još u toku.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA