MEĐUNARODNA POTERA: Zaplenjeno 11 TONA kokaina, uhapšene 33 osobe

Pripadnici mafijaškog lanca su prerađivali kokain u Kolumbiji, gde je u džunglama pronađeno sedam labaratorija, i prokrijumčario ga u Evropu i SAD u kontejnerima, u kojima se nalazilo tropsko voće iz zemalja, među kojima su i Panama, Kostarika i Dominikanska Republika

  • 2

U zajedničkoj akciji italijanske, kolumbijske i američke policije zaplenjeno je 11 tona kokaina i uhapšsena su 33 člana mafijaškog lanca, koji je prerađivao drogu u kolumbijskim džunglama i prokrijumčario je u Evropu i SAD u kontejnerima sa tropskim voćem, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Rimu.

ZAROBLJEN TANKER SA RUSKOM POSADOM: Zaustavila ga obalska straža i sprovela u luku, niko ne zna zašto!

Veći deo kokaina je zaplenjen u Kolumbiji, rekao je šef nacionalnog odseka za borbu protiv mafije Franko Roberti na zajedničkoj konferenciji sa kolumbijskim i američkim agentima za suzbijanje droga.

Pripadnici mafijaškog lanca su prerađivali kokain u Kolumbiji, gde je u džunglama pronađeno sedam labaratorija, i prokrijumčario ga u Evropu i SAD u kontejnerima, u kojima se nalazilo tropsko voće iz zemalja, među kojima su i Panama, Kostarika i Dominikanska Republika.

LAŽNA PUCNJAVA DIGLA AMERIKU NA NOGE: Paniku izazvala gospođa koja se uplašila VOJNE VEŽBE (FOTO)

U Kolumbiji su uhapšene 22 osobe dok su ostala hapšenja sprovedena u Italiji.

Hapšenja su sprovedena danas i prethodnih dana, naveli su zvaničnici.

Operaciju su sprovele američka Upava za suzbijanje droga (DEA), zajedno sa svojim agentima u Italiji i Kolumbiji, kao i italijanska i kolubijska policija, potvrdili su Roberti i drugi zvaničnici na konferenciji za novinare u Rimu.

DEVOJČICU (13) IZBOLI NA SPAVANJU: Napadač tinejdžerki unakazio gornji deo tela!

- Ovo je način da vodimo ovaj rat, zajedno - rekao je regionalni direktor DEA za Evropu Džejms Alen poručivši da su krijumčari drogom "ubice".

(Tečegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Реално

    30. jun 2016 | 18:16

    Ја не бих могао организовати 11 тона шљунка да пребацим из Колумбије у Италију. Свака им част :)

  • zagondzija

    30. jun 2016 | 18:06

    Ima li nasih?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA