≫ 

STRAVIČNA NESREĆA U BEOGRADU: U sudaru sa motoristom, žena poginula!

Nesreća se dogodila oko 21 sat u novobeogradskom naselju Belvil

  • 39

Ženska osoba izgubila je život u sudaru sa motociklistom u Ulici Jurija Gagarina bb na Novom Beogradu, kod naselja Belvil.

ČUO SAM JAK TRESAK I IZAŠAO NA TERASU: Stanar Belvila priča o UŽASU koji je video! (FOTO) (VIDEO)

Nesreća se dogodila oko 21 sat.

Identitet žene još uvek nije poznat. Motociklista je zadobio teške povrede, Hitna pomoć ga je ubrzo odvezla, a ženino tewlo prekriveno je belim čaršavom dok je policija vršila uviđaj.

POTRESNO: Ovako izgleda mesto JEZIVE NESREĆE u kojoj je motociklista usmrtio ženu (VIDEO)

Kako saznaje Telegrafov novinar sa lica mesta, ekipa Hitne pomoći stigla je u rekordnom roku - za pet minuta i odvezla motociklistu u Urgentni centar. Kako nezvanično saznajemo, izgleda da je još jedan vozač bio sa njim, jer još jedan motor stoji odmah pored srušenog. Pretpostavlja se da je otišao sa povređenim motoristom u bolnicu.

STRAVIČNI PRIZORI NA MESTU NESREĆE KOD BELVILA: Krv, kaciga i oboreni dvotočkaši (FOTO) (VIDEO)

Motociklista je van životne opasnosti, a kako Telegraf saznaje do nesreće je došlo jer ulična rasveta nije radila pa je vidljivost bila izutetno loša, te razlog nesreće nije prebrza vožnja motocikliste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. jun 2016 | 23:03

    Javna rasveta se pali tek u 21???? Kada je vec mrkli mrak! Ko je za to kriv? A bahate motorcikliste treba spreciti, zato policijo na svoija radna mesta, nemojte ujutru da naplacujete glupe prekrsaje i punite... Trebali bi malo da radite na bezbednosti saobracaja. Saobracajci se nacrtaju tamo gde mogu kazne da za sitne prekrsaje naplacuju, da ne kazem nesto drugo.

  • Nikola

    30. jun 2016 | 23:01

    Biciklisti ne mogu da se odluce dal da se ponasaju kao pesaci ili automobili. Ono sto je sigurno, izuzetno se lose ponasaju u saobracaju i veoma su opasni. Nisu samo automobili ucesnici u saobracaju vec i biciklisti , motociklisti i naravno pesaci koji pojma nemaju kako trebaju da se ponasaju na ulici. Neko u ovoj drzavi ne radi dobro svoj posao kad ovi sa motorila lete po 200 na sat, kad su biciklisti ne obelezeni a pesaci neobrazovani. Nije samo poenta u kaznama. Poenta je u edukaciji i obrazovanju ljudi o saobracaju.

  • Vlada

    30. jun 2016 | 21:52

    Osecam da je zena bila neosvetljena i da je ona kriva ali da je i ovaj kriv posto je isao ko zna kojom brzinom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA