TRAGEDIJA: Nožem ubijena 13-godišnja jevrejska devojčica, zločinac ubrzo usmrćen

Ovaj zločin je osudio premijer Izraela Benjamin Netanijahu koji je rekao da "užasno ubistvo devojčice u njenom krevetu govori o krvožednosti i nehumanosti terorista sa kojima smo suočeni"

  • 4

U napadu u jevrejskom naselju na Zapadnoj obali ubijena je 13-godišnjca devojčica, državljanka Izraela i SAD, saopštili su zvaničnici.

Putin potpisao dekret o ukidanju zabrane putovanja ruskih državljana u Tursku

Nju je nožem usmrtio mladi Palestinac koga su potom čuvari ubili, prenosi AP.

Devojčica je identifikovana kao Halel Jafa Arijel i ona je postala najmlađa izraelska žrtva talasa nasilja koji traje već devet meseci i tokom kojeg su zabeležene na desetine palestinskih napada, prenosi AP.

MEĐUNARODNA POTERA: Zaplenjeno 11 TONA kokaina, uhapšene 33 osobe

Ovaj zločin je osudio premijer Izraela Benjamin Netanijahu koji je rekao da "užasno ubistvo devojčice u njenom krevetu govori o krvožednosti i nehumanosti terorista sa kojima smo suočeni".

Ubistvo je najoštrijim rečima osudio i portparol Stejt departmenta u Vašingtonu Džon Kirbi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    30. jun 2016 | 23:58

    JEVREJSKI NAROD JE DOZIVEO GENOCID U 2SVETSKOM RATU I IZVUKAO JE POUKU -SPREMAN JE VOJNO DA SE BRANI!!! OVO JE STRASNO -KOJA JE TO MONSTRUOZNA MRZNJA KAD MOZES DA UBIJES DETE SAMO ZATO STO JE DRUGE VERE!!! OVAKAV SVET NETREBA DA POSTOJI!!!

  • streptomicin

    1. jul 2016 | 06:15

    Evidentno je da je kraj blizu jer kakvi smo i nezaslužujemo da živimo!

  • victoria

    1. jul 2016 | 08:46

    Zivela sam u Izraelu i znam da su resetke uvek na prozorima cak na visim spratovima. Ocekivalo bi se da, narocito u tim naseljima na Zapadnoj obali, resetke budu nesto sto se podrazumeva. Takodje alarmni sistem je uobicajen. Vrlo neodgovorno od strane samih roditelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA