DIREKTOR "HESTILA" SONG SIHAI: Imamo dugoročni plan za Železaru Smederevo

- Daćemo sve od sebe da zaštitimo interese zaposlenih, a iskustvo menadžmenta i napredna tehnologija preuzeta iz Kine kao i investicije u zaposlene i životnu sredinu, poboljšaće rad železare tokom narednih godina - rekao je direktor kompanije koja je novi vlasnik smederevske železare

  • 0

Direktor kineske kompanije "Hestil", koja je od juče i zvanično vlasnik smederevske Železare održao je danas prvi radni sastanak sa direktorima pogona i sektora.

VUČIĆ: Hestil preuzeo Železaru Smederevo, Fijat ostaje u Srbiji

Novi direktor je istakao da kompanija "Hestil" ima dugoročni plan za ovu fabriku i da će dati sve od sebe da zaštite interese svi zaposlenih, a da će iskustvo menadžmenta i napredna tehnologija preuzeta iz Kine kao i investicije u zaposlene i životnu sredinu poboljšati njen rad tokom narednih godina.

On se zahvalio svim zaposlenima i onima koji su doprineli da se u tranzicionom periodu održi kontinuitet fabrike, ali i vladama Narodne Republike Kine i Srbije.

SMEDEREVCI S NESTRPLJENJEM ČEKAJU KINEZE: Dokazaćemo da smo vredni i odgovorni (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Istovremeno, novi direktor je najavio i postavljanje novog menadžmenta ali i novog sistema ocenjivanja radnog učinka koji će omogućiti bonuse za one koji doprinose najviše. U saopštenju je najavljeno i osnivanje Fonda za socijalno najugroženije.

- Na taj način želimo da pokažemo da brinemo za njih - rekao je Song Sihai.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA