≫ 

MASAKR U ŽITIŠTU: Ranjeni ljudi smešteni u bolnicu u Zrenjaninu, SEDAM OSOBA OPERISANO

U zrenjaninskoj bolnici zbrinute su 22 povređene osobe od kojih je sedam operisano, u Kliničkom centru Vojvodine je pet, u Kliničkom centru Srbije jedna koliko je i u Sremskoj Kamenic

  • 0

Direktorka zrenjaninske bolnice Gordana Kozlovački izjavila je da je posle noćašnje tragedije u kafiću u Žitištu u tu ustanovu dopremljeno 22 povređene osobe kojima je urađena dijagnostička procedura i zbrinjavanje. Ona je precizirala da je šest osoba srednje i lakše povređeno, a ostali su zadobili teže povrede, svi iz vatrenog oružja.

OVO JE DIJANA ZLATIĆ KOJU JE UBIO BIVŠI MUŽ: Upao je u baštu kafića i pucao u nju i drugaricu

Tokom noći urađeno je i sedam operacija.

Kako navodi RTS, među povredenima je najmanje tri maloletne osobe.

SINIŠA ZLATIĆ JE VIDEO BIVŠU SUPRUGU DIJANU KAKO SEDI U KAFIĆU I UBIO NJU I JOŠ ČETVORO: Detalji stravičnog zločina u Žitištu

Ta televizija javlja i da je petoro povređenih upućeno u Klinički centar Vojvodine, jedna osoba na Grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici, dok je jedna osoba prebačena na Odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Srbije.

KRVAVI MASAKR U SRBIJI: U napadu iz automatskog oružja UBIJENO 5 LJUDI, RANJENO 20! (VIDEO)

Takođe, neki od onih koji su bili u kafiću u trenutku pucnjave nisu se javili lekaru.

Pet osoba je smrtno stradalo kada je Siniša Zlatić (38) ušao u kafić "Makijato" i ispalio više metaka iz automatskog oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA