≫ 

SINIŠA JE POPIO 7-8 RAKIJA I REKAO DRUGU "SVE ĆU IH POBITI": Dijanin ujak otkriva nove detalje masakra u Žitištu

- Što ga je pustio da ide po oružje i što nije obavestio i upozorio sve prisutne u kaficu u trenutku kada je Siniša otišao po oružje? - pita se ujak ubijene Dijane

  • 23

Ujak ubijene Dijane Savanović, Draško Vrhovac, otkriva šta se desilo neposredno pred odlazak Siniše Zlatića po kalašnjikov, iz kog je ubijeno pet osoba, a 22 su ranjene, za vreme masakra u Žitištu.

"PUCAO MI JE U GLAVU, J**AĆU MU MATER": Najdramatičniji momenat snimljen TRI MINUTA posle MASAKRA U ŽITIŠTU (VIDEO)

Z. T, prijatelj Siniše Zlatića (38), sa kojim je u noći masakra u Žitištu bio u izlasku, znao je šta Zlatić namerava, tvrdi ujak.

"NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?": Monstrum iz Žitišta se nije pokajao posle masakra (VIDEO)

- Siniša je popio sedam, osam rakija na jednom drugom mestu. Posle toga su otišli u kafić Makijato, i on je navodno rekao Z. T. da će sve da ih pobije - priča nam ujak ubijene Dijane Draško Vrhovac, koji ne može da veruje da Z. T. nije reagovao u slučaju da mu je Siniša Zlatić to rekao u pijanstvu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

TETO MOJA, JA NE MOGU DA IDEM NA MAMINU SAHRANU: Dijanin sin je skroz SLOMLJEN, u suzama govori tetka Ankica

Kako dodaje, mogao je da ga makar odvede negde.

IZNOSE KOVČEG SA TELOM UBIJENOG VLADIMIRA: Građani nemi dok pored njih nose kovčeg sa telom žrtve masakra (VIDEO)

- Što ga je pustio da ide po oružje i što nije obavestio i upozorio sve prisutne u kaficu u trenutku kada je Siniša otišao po oružje - rekao je Vrhovac i naglasio da je samo brat od strica iz porodice Zlatić pitao da li može da dođe da izjavi saučesće, a da se niko drugi iz te familije nije setio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    3. jul 2016 | 14:20

    pogledajte kakvo smo drustvo postali..Ljudi koji nista ne preduzimaju da zastite svoje bliznje sada daju intervjue ! Malo vam je kasno za to ! Otac znao da mu zet maltretira dete, sestra znala za arsenal oruzja na tavanu, ovaj ujak isto... gospodo,vas gubitak je strasan ali ste u mojim ocima i vi jedna vrsta saucesnika ! Jer da neko pipne i maltretira moje dete, sestru, drugaricu.. licno bih ga vezao za traktor i dovezao u policijsku stanicu !

  • Sadeta

    3. jul 2016 | 17:13

    Svi ste vi kukavice. Kad muškarci tuku žene onda vi to opravdavate. Kad muškarci ubiju žene onda su žene krive. Teško balkanskim ženama!

  • Putin R.S

    3. jul 2016 | 14:39

    Ko bi ga u tom trenutku shvatio ozbiljno. A drug je verovatno nije pomislio da je stvarno otisao po pusku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA