KUPCI, OPREZ: Ovo je LAŽNA nagradna igra!

Na kupce se apeluje da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na tom ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu

  • 2

Kompanija "Delez Srbija" upozorila je danas kupce da je došlo do zloupotrebe brenda "Maxi", tako što je otvoren sajt putem koga se potrošači pozivaju da učestvuju u navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu i osvoje vaučere za kupovinu u određenom iznosu.

DELEZ: Sporni hleb nije preuzet!

Iz te kompanije apeluju na kupce da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na tom ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu kako ne bi došli u situaciju da budu deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa ili žrtve prevare.

Ističu da "Delez Srbija", koja je vlasnik maloprodajnog formata "Maxi", ne stoji iza sporne nagradne igre, odnosno konkursa, i da pravnim putem preduzimaju sve neophodne mere ka nadležnim institucijama kako bi se zaustavilo i sankcionisalo pomenuto grubo kršenje prava intelektualne svojine.

Svi nagradni konkursi i nagradne igre koje organizuje "Maxi" objavljuju se isključivo putem jedine zvanične veb stranice ili Fejsbuk stranice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibi

    5. jul 2016 | 16:38

    Da se tu nije umešala konkurencija, što ne bi bilo čudno, ako se zna, koliki joj je ovaj trgovinski lanac,trn u oku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA