UŽAS USRED SRBIJE: Mijailovićima podmetnuli EKSPLOZIV u dvorište, pola kuće dignuto u vazduh!

Policija i vatrogasci nisu zatekli na licu mesta vatru, ali je zato prednji deo kuće potpuno bio raznet

  • 3

Velika eksplozija dogodila se noćas oko 2.30 sati u dvorištu kuće Mijailović u neposrednoj blizini Novog groblja u Kraljevu, od koje zamalo da je stradala žena koja je spavala u domu.

UŽAS U KRALJEVU: Eksplodirao frižider i razneo pola kuće!

Od jačine eksplozije polovina kuće je razneta, a sa brda Barutana odjeknula je snažna detonacija koja je probudila polovinu Kraljevčana.

Policija i vatrogasci nisu zatekli na licu mesta vatru, ali je zato prednji deo kuće potpuno bio raznet.

Rodoljub Mijailović, sin povređene žene koji je spavao u kući smeštenoj iza majčine, rekao je za „Blic“ da mu je neko bacio eksploziv u dvorište.

- U maloj kući je spavala moja majka. Kada je puklo, mislio sam da se sve oko mene srušilo. Istručao sam napolje, i pod uličnim svetlom video gomilu otpada. Majka je već izašla i počela da kuka na sav glas. Na sreću,imala je samo posekotine koje su brzo sanirane. Ja sam sve vreme mislio da mi je pukao strujomer. Ali, može se videti krater u dvorištu koji je napravila eksplozija. Neko mi je to bacio u dvorište. Ne znam ni jedan razlog, jer nikome nisam ništa učinio – ispričao nam je Rodoljub.

Foto: Wikipedia/Mladjowie Foto: Wikipedia/Mladjowie

Prva verzija eksplozije bila je da je pukla plinska boca, ali kada smo otišli na lice mesta saznali smo da Mijailovići nisu ni imali bocu.

- Osetio sam miris baruta u vazduhu kada sam sišao ispred kuće nakon eksplozije – rekao nam je Rodoljub Mijailović.

Kako saznajemo u policiji, istraga će tačno pokazati koja je vrsta eksplozije i kako je izazvana, ali se pretpostavlja na TNT, jer su navodno pronađeni ostaci fitilja. A saznali smo da ovakve eksplozije sa jakim detonacijama i ovolikom štetom ostavljaju samo eksplozivi koji se koriste u vojne svrhe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sejtan

    6. jul 2016 | 12:38

    Rekao sam ja da postajemo teroristicka drzava al necemo da priznamo ovo je sramota sta se radi u Srbiju a sve je kriv zakon

  • =MAJKA.RUSIJA=

    6. jul 2016 | 11:31

    Napredujemo..

  • gistro

    6. jul 2016 | 12:54

    Pa brdo se bas zato i zove Barutana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA