≫ 

Za "Teatar u tvrđavi“ tražila se stolica više: Za publiku ocena - 5! (FOTO)

Aleksandar Radojčić, jedan od glavnih glumaca kaže da "smederevsku publiku od jedan do pet, ocenjuje ocenom pet", a Katarina Marković da je "publika fantastična" uz opasku "da je decentralizacija kulture jako važna zbog publike koja je željna pozorišta"

  • 0

Da je "Teatar u tvrđavi" postao ozbiljno pozorišno događanje, sa ozbiljnom publikom, potvrdilo je treće veče Festivala. Sva mesta su bila ispunjena, tražila se stolica više - svi su hteli da vide kultnu predstavu "Iza kulisa" Majkla Frejna, reditelja Juga Radivojevića.

Očekivanja publike opravdali su glumci beogradskog pozorišta "Boško Buha“". "Iza kulisa" je predstava u predstavi, i po rečima reditelja Juga Radivojevića, ovo je jedan od najboljih i najigranijih komada svetske dramaturgije.

DRUGO VEČE TEATRA U TVRĐAVI: Prepuno gledalište za "Magareće godine"

Aleksandar Radojčić, jedan od glavnih glumaca kaže da "smederevsku publiku od jedan do pet, ocenjuje ocenom pet", a Katarina Marković da je "publika fantastična" uz opasku "da je decentralizacija kulture jako važna zbog publike koja je željna pozorišta".

Foto: Nenad Živanović Foto: Nenad Živanović

FESTIVAL POSVEĆEN VELIKIM PISCIMA: u Malom gradu Smederevske tvrđave sinoć je otvoren treći festival "Teatar u tvrđavi" (FOTO)

Večeras je na sceni "Julije Cezar" Vilijema Šekspira, reditelja Kokana Mladenovića, koprodukcija Narodnog pozorišta Sombor,Grad Teatra Budva i Centra za kulturu Svilajnac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA