≫ 

PRONAĐEN MRTAV U KADI, VEZANIH RUKU I NOGU: Srbin brutalno ubijen u Austriji!

U kupatilu su pronašli beživotno telo tridesetogodišnjeg Srbina kome su i ruke i noge bile vezane kablovima. Po licu i telu mladića bile su vidljive modrice. U kadi nije bilo vod

  • 0

Tridesetogodišnji Srbin ubijen je u svom stanu u Salcburgu. On je pronađen je mrtav u kadi sa vezanim rukama i nogama u noći između subote i nedelje.

Nestanak sina prijavio je njegov otac u subotu posle ponoći pošto mu se mladić satima nije javljao na telefon. Policija nije uspela da locira njegov telefon, pa su posumnjali da je doživeo nesreću, pišu beogradski mediji.

Otišli su do njegovog stana, a kako posle uporne zvonjave nije otvarao vrata odlučili su uz pomoć specijalne vatrogasne jedinice provale u stan. Kada su ušli zatekli su jeziv prizor.

UHAPŠEN SRBIN U AUSTRIJI: Izbacio prostitutku iz automobila u pokretu

U kupatilu su pronašli beživotno telo tridesetogodišnjeg Srbina kome su i ruke i noge bile vezane kablovima. Po licu i telu mladića bile su vidljive modrice. U kadi nije bilo vode. Uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom tela. Stan žrtve je opljačkan, ali nisu pronađeni tragovi nasilnog ulaska, pa policija pretpostavlja da je Srbin pustio u stan počinioce.

Motiv i vreme smrti još su nepoznati. Ubijeni Srbin je živeo sam u stanu, a uskoro je trebalo da se oženi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA