≫ 

DA LI JE VLADICA RAJKOVIĆ PRVI SERIJSKI UBICA U SRBIJI? Meštani tvrde da je pored ANĐE (3) ubio Draganu Stanković I JOŠ JEDNU ŽENU!

- On je već priznao tri ubistva: ubio je Draganu Stanković, za čijim se telom traga, Anđelinu (3) i jednu stariju ženu koja je nestala pre nekoliko godina - tvrde meštani sela Vratarnice za Telegraf

  • 23

Krvnik i monstrum iz sela Vratarnice, koji je počio nezapamćeni zločin u Zaječaru kada je oteo, silovao, prebio i potom ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović. Telegraf je na licu mesta želeo od meštana da sazna kakav je bio Vladica Rajković, za kog su psihijatri već utvrdili da je u trenutku svirepog čina bio svestan šta radi.

- On je već priznao tri ubistva: ubio je Draganu Stanković, za čijim se telom traga, Anđelinu (3) i jednu stariju ženu koja je nestala pre nekoliko godina - tvrde meštani sela Vratarnice za Telegraf.

"ANĐA ME JE VOLELA, I JA NJU, ZAJEDNO SMO IŠLI U ŠETNJE. JA SAM JE UBIO": Ovako je izgledalo PRIZNANJE MONSTRUMA iz Vratarnica!

Oni su se okupili ispred seoske prodavnice i užasno su potreseni svime što se desilo. Rekli su nam da je monstrum, navodno, sinoć odveo policiju do groblja kako bi im pokazao gde je telo nestale Dragane Stanković, s kojom je živeo do pre mesec dana, posle čega je nestala.

- Stalno je bio s njom. Išao je uveče svuda, bio je sa starim ženama - rekli su meštani sela i dodali:

Foto: novisti.rs, Marko Todorović Foto: novisti.rs, Marko Todorović

- Rajković se bavio poljoprivredom, sekao je drva i prodavao ih i niko ne zna na šta je trošio pare koje je pozajmljivao. Nije pušio, a tek ponekad bi pio. Znao je da se napije, ali ne svakodnevno - potvrdili su stanovnici sela.

Podsetimo, koliko se ubica iživljavao, govori i činjenica da roditelji nisu mogli da prepoznaju Anđelinino lice, već su je identifikovali po odeći.

Podsetimo se zverskih zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    11. jul 2016 | 12:22

    I kakvu kaznu ovaj monstrum da dobije nego iskljucili smrtnu kaznu, mislim da drzava mora ozbiljno da razmisli o izmeni krivicnog zakona u Srbiji jer se kod nas sve cesce desavaju ovakva ubistva pored onih sto se kriminalci obracunavaju svaki dan.

  • O Srbijo jadna gde ti je zakon! Kod vas su svi bolesni , drogirani i psihopate. Medutim nemamo zakon taspustena bands.

    11. jul 2016 | 12:45

    Majka i baka

  • Mare

    12. jul 2016 | 08:51

    Da bi se stalno na put ovome veruj te stvarno na kolac. I tv prenos mucenja 24h uzivo kao parovi. I da se nadamo da ce to biti jedno 3 4 dana na tv. Da se pojava ta sto duze muci. A onda telo spaliti loz uljem natoljeno. TVRDIM da bi se u Srbiji ove stvari svele na minimum ili skroz nestale. Ljudi neko je silovao dete malo. Nad lesom se izivljavao a na sve to hladnokrvan ostao. I jos jedno ubistvo priznao. Ja komentar sem ovog nemam. I molim redakciju koliko god da zvuci nasilo ili ostro da objavi ovo jer verujem da ce veci podrzati komentar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA