≫ 

DAMIR JE POBEGAO IZ ZATVORA, A ONDA OTEO I SILOVAO DEVOJKU: Pištoljem ju je prisilo da podigne novac sa bankomata

Potom su maloletnicu, protiv njene volje, automobilom odvezli do bankomata i zapretili joj pištoljem kako bi im podigla novac i predala ga, što je ustrašena devojka i učinila

  • 8

Županijsko državno tužilaštvo u Rijeci donelo je rešenje o sprovođenju istrage protiv begunca iz sisačkog zatvora Damira Šišakovića i njegovog prijatelja Ivana Dejanovića koji su uhapšeni u ponedeljak na području Malinske na ostrvu Krk.

DAMIR JE SAVIO REŠETKE I ISKOČIO IZ ĆELIJE SA 8 METARA VISINE: Filmsko bekstvo iz zatvora (VIDEO)

Državno tužilašvo RH (DORH) obojicu sumnjiči za razbojništvo i otmicu, dok jednog od njih tereti i za silovanje. U saopštenju DORH piše da je jedan od njih na Krku "počinio sa polnim snošajem izjednačenu polnu radnju na štetu maloletnice", odnosno da ju je silovao.

Potom su maloletnicu, protiv njene volje, automobilom odvezli do bankomata i zapretili joj pištoljem kako bi im podigla novac i predala ga, što je ustrašena devojka i učinila. Sinoć su obojica ispitani u DORH-u.

Županijsko državno tužilaštvo u Rijeci protiv obojice optuženih donelo je rešenje o sprovođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje navedenih kaznenih dela. Sudiji istrage Županijskog suda u Rijeci podnet je predlog za određivanjem istražnog zatvora protiv jednog od optuženih zbog opasnosti od ponavljanja, dok je drugi sproveden u zatvor iz kojeg je pobegao, zaključuju u saopštenju iz DORH-a.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    13. jul 2016 | 21:59

    "Izjednacena polna radnja" ? Sta to znaci ? 1) Oboje su se zadovoljavali isto ? 2) Oboje su radili jedno drugom isto ? 3) Da li onda postoji i "zakonski neizjednacena polna radnja" ? 4) Da li bi, u ovom slucaju, bila zakonski kaznjiva? 5) Vise nisam siguran da li sam u izjednacenim ili neujednacenim polnim radnjama sa svojom suprugom. Molim objasnite ? Unaprijed zahvalan.

  • S. S.

    13. jul 2016 | 16:34

    Ima zanimljiv pogled zreo za ludaru

  • Jeretik

    13. jul 2016 | 17:47

    Izjednacena polna radnja ? Oni ne uvode samo nove reci , uvode i besmislice , ovo ni oni ne kapiraju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA