ZORAN MARJANOVIĆ ZA TELEGRAF: "Nemam snage da završim pesmu koju je Jeca otpevala poslednji put"

- Ne mogu još, nemam snage za to, ne mogu da vam otkrijem ni kakva će biti pesma jer bih vam onda sve rekao - priča Zoran

  • 34
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf

Zoran Marjanović, muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović iz Borče, kaže za Telegraf da i dalje čeka bilo kakav detalj koji bi pomogao u rasvetljavanju ubistva njegove žene i da se polako vraća poslu koji je radio dok se surovi zločin nije dogodio.

- Polako se vraćam u posao, trenutno radim na pesmi Nene Nešić, koju sam započeo pre nego nas je zadesila ova strašna tragedija - rekao je Zoran, i dodao da još nema snage da završi pesmu koju je Jeca otpevala poslednji put.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ SE OBRATILA MONSTRUMU IZ ZAJEČARA: "To je samo dete, ŠTA TI JE SKRIVILO"?

- Ne mogu još, nemam snage za to, ne mogu da vam otkrijem ni kakva će biti pesma jer bih vam onda sve rekao - priča Zoran, i dodaje da se pravi spomenik za Jelenu, ali da ne zna kada će biti završen jer su majstori u gužvi.

- Pravi se, na njemu će biti knjiga, a u njoj stihovi, još ne znamo koje pesme. Mislio sam da budu ove poslednje koju je Jeca otpevala, ali videću sa saradnicima šta i oni predlažu - kaze Zoran i napominje da nikad nije čuo za ubicu iz Vratarnice dok se nije desio ovaj zločin.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje da li Rada iz Beča zaista stanuje u Borči, Zoran kaže da zaista ne zna, jer sa njom nema kontakt, ali da ga je posle prepiske koja je u nekom trenutku ugledala svetlost dana provocirala porukama i da nije reagovao.

Zoran, suprug ubijene Jelene sa ćerkom Janom i ocem Vladimirom

- Provocirala me je nekim porukama posle svega, ali ja nisam reagovao, jer ne mogu da se spuštam na taj nivo, i zaista ne znam ništa o njoj - rekao je Zoran, koji je danas sa Jeleninom majkom odveo Janu u vrtić.

Muž Jelene Marjanović otkrio da li je ubijena pevačica poznavala MONSTRUMA IZ ZAJEČARA!

On je ćerki Jani, kako kaže, posvećen 24 časa, udovoljava  joj u svemu kako bi joj makar malo ublažio gutitak majke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan grozni

    14. jul 2016 | 15:47

    Zoki sve si zeznuo kad si se dopisivao sa radom ona tvoja fotka do pola gola samo te ukopala mozda nisi voleo jecu razumem al prerano si poceo da trazis utehu

  • IQ 89

    14. jul 2016 | 14:58

    Pustite coveka da zivi svojh zivot, a policija neka radi svoj posao.

  • MM

    14. jul 2016 | 23:13

    Samo pratite Crnu hroniku Mladena Mijatovića. Otkad je Jelena ubijena, on u svakoj emisiji podseća na to da ubica još uvek nije pronađen i na kraju obavezno kaže da savršen dokaz ne postoji. Kroz svaku emisiju ima zanimljivih reportaža o radu u kriminalistici. U večerašnjoj emisiji kaže se da krv na opranom vešu, u luminolu može da se vidi i za nekoliko godina...i onda opet kaže da savršen zločin ne postoji. Pogledajte i njegov intervju sa Zoranom, koliko ga je Mladen zbunio i kako ga Mladen gleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA