"JELENU JE UBIO MAFIJAŠ SA ESTRADE": Nova jeziva teorija o ubistvu pevačice Granda

- Taj čovek, estradni mafijaš najpre je u Jeleni prepoznao veliki pevački potencijal. Znate već kako to ide, ti kontroverzni estradni likovi onda obično počnu da ulažu u takvu pevačicu - tvrdi biznismen koji, kako kaže, zna ko je ubio Jelenu

  • 55

Biznismen iz Vršca tvrdi da je Jelenu Marjanović, za čijim se ubicom traga više od 100 dana i koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči, ubio mafijaš koji je bio zaljubljen u nju. On je, prema njegovim rečima, tražio od nje da ostavi muža i da mu vrati novac, pa ju je usmrtio jer nije pristala.

Biznismen tvrdi da je mafijaš koji je odgovoran za ubistvo pevačice sponzorisao njenu karijeru veoma blizak estradnim krugovima.

Printskrin: Youtube/Grand Production Printskrin: Youtube/Grand Production

- Priču o ubistvu pevačice čuo sam od poslovnih partnera sa kojima sam ugovarao neki posao. Rekli su mi da je priča poznata nekolicini ljudi u estradno-mafijaškim krugovima, koji ne žele da se ona širi dalje. Njemu je Jelena zapala za oko još dok je bila u "Zvezdama Granda" i od tada je ulagao u nju veliki novac, što se ispostavilo kao kobno - kaže biznismen iz Vršca za Informer.

NOVA STRAVIČNA TEORIJA ZAVERE: Sumnja se da je monstrum iz Zaječara ubio i Jelenu Marjanović?

- Taj čovek, estradni mafijaš najpre je u Jeleni prepoznao veliki pevački potencijal. Znate već kako to ide, ti kontroverzni estradni likovi onda obično počnu da ulažu u takvu pevačicu, kao u svoju zlatnu koku, verujući da će ona izgraditi karijeru i da će mu ulaganje biti višestruko vraćeno. Uložio je u nju desetine hiljada evra, a taj novac ona je davala suprugu Zoranu. Sve bi išlo svojim tokom da se naš "sponzor" nije zaljubio u Jelenu - ispričao je sagovornik i dodao da je biznismen navikao da dobije sve što poželi, pa je tako bio uveren da će uspeti da je osvoji.

MAJKA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ ŠOKIRANA ZLOČINOM NAD ANĐELINOM: "Pustiš ga u kuću, a ON TI UBIJE DETE"!

- Promenio je taktiku i zatražio da mu vrati novac koji je uložio u nju. Ona nije imala šta da mu vrati jer je sav novac dala Zoranu. Onda joj je postavio ultimatum: ili da mu vrati novac ili da pođe s njim.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Kako tvrdi biznismen, ona je rešila da prekine saradnju s njim i zato je tražila da se sastanu.

- Sponzor ju je dočekao okružen svojim gorilama i još jednom joj je postavio ultimatum. Kada ga je ponovo odbila i rekla da joj je porodica bitnica i da je spremna za prekid karijere, u naletu strasti jako ju je udario i naneo joj ozbiljne povrede glave. Videvši da je otišao predaleko naredio je svojim telohraniteljima da je dokrajče, a poton njeno telo odvezao na nasip u Borči. Planirano je da izgleda kao da ju je ubio manijak - kazao je.

Naveo je još i da Zoran dobro zna ko je i zašto ubio Jelenu, ali je svestan da bi otkrivanjem istine policiji mogao da naudi i sebi i svojoj porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stela

    16. jul 2016 | 23:41

    Ovo su totalne gluposti.Još jedan meni iz odredjeno poznate kuhinje.Manipulacije, laži i skretanje istrage. Svi pputevi vode ka porodici.Svidjalo se to nekom ili ne.Mala Jana nesvesno počinje da ih razotkriva.Iako se sa njom konstantno manipuliše, njena podsvet izmedju redova mnogo govori.

  • GLUMICA

    15. jul 2016 | 08:39

    ulagao u nju a ona 10 g nije snimila nista,nepoznata pevacica koja je ponekad pevala po kafanama imala SPONZORA ....GLUPLJU VERZIJU NISAM CULA.To samo mozak Marjanovica moze da smisli kao i sve ostalo da sada

  • Dobi

    15. jul 2016 | 11:08

    Pa samo lud moze da poveruje u ovo.Cuj plase ga se pa ga kriju od policije,a policija zna ko je on pa se valjda i oni plase od njega i ne smeju da ga privedu cak ni na informativni razgovor.Ko je ovde lud a ko zbunjen i ko koga ovde j.be,a ministar se odjednom poceo zakopcavati na usta pa cuti ko zaliven,valjda se i on plasi od mafijasa ili od njegovih para i od toga sta bi mogao da otkrije u vezi ekipe koja radi na slucaju.Ovo je tezak blam za celu drzavu i direktni atak na nu i njene institucije.Ko je toliko drzak da udara tako bezobzirno?Samo onaj ko misli da ih sve moze kupiti svojim prljavim novcem.Zato privedite ovaj slucaj kraju,objavite ime tog zlotvora posto ga vec odavno znate i uhapsite ga, da vam narod ne presudi,gospodo bajni kriminalni inspektori i gospodine Bozo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA