VEST O MONSTRUMU IZ SRBIJE OBIŠLA SVET: "Srpski pedofil pozira sa detetom koje je posle pretukao nasmrt i silovao!" (FOTO)

- Na ovoj fotografiji nalazi se pedofil koji je okružen decom, uključujući i malu Anđelinu koju je samo sat vremena kasnije silovao i ubio - piše Dejli Mejl

  • 2

Vest o monstrumu Vladici Rajkoviću (28) iz Vratarnice kod Zaječara, koji je silovao pa ubio Anđelinu Stefanović (3), a potom priznao i ubistvo Dragane Stanković (46), obišla je svet.

MONSTRUM TRAŽIO OD STRAŽARA U ZATVORU DA MU POZOVU OCA I BRATA: Naježićete se kada čujete ZAŠTO!

Pod naslovom "Srpski pedofil pozira sa decom na rođendanskoj žurki.. Nekoliko minuta pre nego što je kidnapovao jedno od njih, silovao, pa prebio nasmrt", ovu vest je objavio britanski Dejli mejl.

Printskrin: Dailymail.co.uk Printskrin: Dailymail.co.uk

ŠOKANTNA PETICIJA U SRBIJI: "Silovateljima dece ODSECATI ŠAKE i kastrirati ih"!

- Na ovoj fotografiji nalazi se pedofil koji je okružen decom, uključujući i malom Anđelinom koju je samo sat vremena kasnije silovao i ubio - napisao je Dejli Mejl.

DEVOJKA KOJA SE DRUŽILA SA MONSTRUMOM otkrila je njegovu NAJVEĆU TAJNU IZ DETINJSTVA!

U svom tekstu, oni su opisali kako se odigrao ovaj zločinački čin, a posebno su istakli da je Vladicu policiji prijavio njegov otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    15. jul 2016 | 23:15

    Uzas...povrh svih etiketa u svetu sad i velikim slovima Srpski pedofili!!!!!!!

  • Roki

    17. jul 2016 | 17:08

    Pedofil je pedofil, makar da je i sa marsa. Tu bagru tesko je istrebiti, zato sto je zakon previse blag, to treba odmah tamaniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA