≫ 

MONSTRUM TRAŽIO OD STRAŽARA U ZATVORU DA MU POZOVU OCA I BRATA: Naježićete se kada čujete ZAŠTO!

- Sam je u ćeliji zbog bezbednosti. Nema sumnje da će neko iz zatvora pokušati da mu naudi zbog zločina koji je počinio nad trogodišnjom devojčicom. Pod stalnom je prismotrom zbog svega - priča izvor iz zatvora

  • 58

Ubica Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je ubio komšinicu sa kojom je živeo Draganu Stevanović (47), a zatim silovao i masakrirao trogodišnju Anđelinu Stefanović, tražio je od stražara da mu pozovu oca i brata.

EVO ŠTA ČEKA MONSTRUMA VLADICU RAJKOVIĆA U ZATVORU: Robijaši prete da će ga zaklati!

Prema navodima izvora iz zatvora, ubica želi da vidi oca i brata da bi im se ispovedio, prenosi Alo.

- Sam je u ćeliji zbog bezbednosti. Nema sumnje da će neko iz zatvora pokušati da mu naudi zbog zločina koji je počinio nad trogodišnjom devojčicom. Pod stalnom je prismortom zbog svega. Pred stražarima ćuti i ne priča ni o čemu, a jedino se raspitivao kada će moći da ga posete otac i brat - priča izvor.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

NOVA STRAVIČNA TEORIJA ZAVERE: Monstrum iz Zaječara osumnjičen za nestanak komšinice pre 10 godina?

Prema rečima izvora, Vladica sedi na krevetu po ceo dan i gleda u zid. Ne pravi probleme, a trenutno jedino može da ga poseti advokat.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Otac Nebojša, posetiće sina kada dođe trenutak, samo da ga pita zašto je ubio malu Anđu.

DA LI JE VLADICA RAJKOVIĆ PRVI SERIJSKI UBICA U SRBIJI? Meštani tvrde da je pored ANĐE (3) ubio Draganu Stanković I JOŠ JEDNU ŽENU!

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Hoću da čujem zbog čega je ovo sve uradio, ali još nemam snage da ga vidim. Ne znam kada ću ići, nek se sam nosi s tim šta je uradio - rekao je Nebojša, koji se pre nekoliko meseci odselio od sina monstruma u kuću svog drugog sina Perice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasha

    15. jul 2016 | 09:23

    Mnogi traže smrtnu kaznu za ovog "čoveka"... Ne razumem zašto. Minut i gotovo je, slobodan je, niti da se pokaje niti ništa... Ovako dok god je živ u samici dva puta dva metra, sam, bez prava da vidi bilo koga, bez šetnje, bez razgovora sa stražarima, davati mu hranu i vodu samo kroz neki otvorčić i nek SVAKO VEČE dok je živ SLUŠA u svojoj glavi vapaje male devojčice! Neka ga progoni zauvek! To je jedino zasluženo zašto ga spasiti toga? Zašto imati milosti prema njemu kad on nije prema svojim žrtvama pokazao milost?

  • M

    15. jul 2016 | 09:01

    Sta ga bre cuvaju....nek'muce sotonu.....da dobije sta je zasluzio Drzavo propala

  • .

    15. jul 2016 | 09:45

    Pod 1-samo svesteno lice moze da ga ispovedi, ispovedanjem ocu i bratu monstrum zeli da deo krivice prebaci na njih; pod 2-ono sta je ucinio ne moze covek coveku kamoli detetu da uradi, samim tim nema taj vise pravo na nista ljudsko:porodicu, prijatelje i zivot u sociumu. Dozivotno ga u samicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA