LEDENA SMRT: Telo devetogodišnje devojčice pronađeno u frižideru

Policiji je čitav slučaj sumnjiv, postoji mogućnost da se devojčica iz Južne Afrike igrala i da se zatvorila u frižideru sasvim slučajno. Ali isto tako postoji sumnja da je za devojčicinu smrt kriv očuh kojeg je policija privela

  • 1

Telo devetogodišnje devojčice pronađeno je danas u frižideru u njenom domu u Ersterustu u Pretoriji u Južnoj Africi. Prema rečima policije, devojčicina majka je prijavila njen nestanak u subotu uveče, a odmah sledećeg dana oko podneva devojčicino telo je pronađeno u frižideru.

Policajac Sem Šimambo koji je bio na uviđaju rekao je kako nije utvrđeno ko je u stvari pronašao telo devojčice.

- Mi smo bili na putu do mesta zločina - istakao je policajac.

Policiji je čitav slučaj sumnjiv, postoji mogućnost da se devojčica igrala i da se zatvorila u frižideru sasvim slučajno. Ali isto tako postoji sumnja da je za devojčicinu smrt kriv očuh.

Devojčicin očuh uhapšen je kasnije tog dana kao glavni osumnjičeni. Danas bi trebalo da se pojavi na "Pretoria Magistrat" sudu gde će svedočiti o nemilom događaju.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cold

    29. maj 2012 | 00:29

    Kako može dete od 9 godina da stane u frižider? Kako neko može da sa unutrašnje strane zatvori frižider, a i da može, kako onda ne može i da ga otvori? Sigurno je lupala i zvala pomoć. Kako niko nije otvarao do sutradan u podne frižider? Više mi se čini da je u pitanju zamrzivač...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA