NAJVEĆI BIOSKOP u Vojvodini otvoren pred nekoliko hiljada Novosađana! (FOTO)

Prvoga dana prodato više od 2.000 karata

  • 2

Najveći bioskop u Vojvodini i najmoderniji u Srbiji – novosadski CineStar 4DX, koji se sa 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje prostire na čak 5.000 kvadrata zasebne zgrade Centra Big, juče je svečano otvoren nastupom DJ-a, besplatnim pićem i kokicama, kao i tradicionalnim petominutnim vatrometom za nekoliko hiljada Novosađana.

 

Uprkos lošem vremenu zbog kog je otkazana žurka na otvorenom, interesovanje posetilaca je bilo ogromno - prodato je više od 2.000 ulaznica, a karte za filmske projekcije u 4DX dvorani planule su u prvih sat vremena od otvaranja blagajni.

 

Malo pre početka prikazivanja prvih filmova, održana je i zvanična ceremonija otvaranja.

 

Uglednim zvanicama iz kulturnog, sportskog i privrednog života vojvođanske prestonice, poput Igora Mirovića, predsednika Pokrajinske vlade, zatim Jovane Balašević, glumice, Vladimira Cvetkovića, foto-modela, Jelene Buče, članice benda Frajle, glumaca iz popularne serije Dnevnjak, Nenada Pagonisa, višestrukog svetskog prvaka u kik boksu, Ive Obradović, veslačice, Jelene Graovac, bivše reprezentativke u karateu, Mare Skendžić Reljić, urednice zabavnog programa RTV Vojvodine… i brojnim drugima obratili su se Zoran Savić, direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju i Robert Jahav, direktor kompanije BIG Cee, dok je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada bioskop zvanično proglasio otvorenim.

 

Novosadski multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Za nama su meseci požrtvovanog i uzbudljivog rada na izgradnji bioskopa koji će biti dostojan ovog grada. Građani Novog Sada bili su sve vreme naša najveća inspiracija i motivacija da uvek damo malo više - da budemo još bolji i kreativniji. Hvala vam što večeras sa nama proslavljate ovaj uspeh, jer se prave filmske i životne magije događaju samo u punim bioskopskim salama - rekao je Zoran Savić direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Robert Jahav, direktor kompanije BIG Cee izrazio je veliko zadovoljstvo zbog učešća TC BIG u ovom velikom i značajnom projektu koji će građanima Novog Sada doneti najmoderniji bioskop u Srbiji sa 4DX formatom i istakao da će ova kompanija nastaviti da podržava CineStar u stvaranju najuzbudljivije i najkvalitetnije filmske zabave.

 

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada rekao je da Novosađani zaslužuju ovako moderan multipleks, opremljen prema najsavremenijim tehničkim standardima, u kojem će moći da na pravi način uživaju u filmovima.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

On je dodao da, uprkos razvoju tehnologije i medija koji danas omogućavaju ljudima da novija filmska ostvarenja gledaju kod kuće, veruje da bioskop nikada neće izaći iz mode:

 

Gledanje filma na velikom platnu ima posebnu čar i pregršt prednosti. Očekuje nas jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica koje nudi ovaj multipleks. Za nas je značajno što će poseta ovom bioskopu sada predstavljati i mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu - rekao je gradonačelnik i dodao:

 

- U želji da u CineStaru gledamo premijere najboljih domaćih i svetskih filmskih hitova, proglašava bioskop otvorenim.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Podsetimo, novosadski CineStar bioskop je prvi i jedini sa 4DX dvoranom u Srbiji - opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

 

Osim 4DX sale novosadski multipleks ima i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu - specijalni CineStar standard. Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, su samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Sve sale su komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.

 

Novosadski multipleks ima dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DovlaBoyyyy

    16. jul 2016 | 14:58

    Oooo 820 dinara ulaznica za jednu osobu :). Ima da se pokidaju od posla :D

  • ana

    16. jul 2016 | 14:46

    Izgledalo je kao da je vatromet zbog PUČA.Ovde nikom nije do slavlja. Da je sa Avijaticarskog pucalo ne bi imali toliko municije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA