≫ 

BAHATOST VOZAČA “Parking servisa”: “Pauk” jurcao 90 na sat da bi odneo auto (VIDEO)

Da li će vozač ovog pauka u Nišu biti kažnjen zbog divljanja? Zakon o saobraćaju propisuje da za prekoračenje brzine od 51 km/h do 70 km/h, vozaču sledi novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, 7 kaznenih poena i kazna zatvora do 4 meseca

  • 13

Nakon što je "pauk" niškog "Parking servisa" snimljen kako u zoni škole juri 90 km/h, iz ovog preduzeća poručuju da je žurio da odšlepa prethodno zapaljeno vozilo, ali da će vozač biti kažnjen ako se utvrdi da je prekoračio brzinu.

NEMA ZAŠTIĆENIH: Parking servis odneo nepropisno parkiran "ferari" zbog kojeg se CEO BEOGRAD digao na noge (FOTO)

Kako kažu u ovom preduzeću, “pauk” je intervenisao po hitnom pozivu Saobraćajne policije.

BAHATOST VOZAČA NE PRESTAJE: Tramvajski saobraćaj bio blokiran zbog nesavesnog Beograđanina (FOTO)

Dodaju i da će vozač snositi posledice ukoliko je napravio prekršaj, jer je “bezbednost u saobraćaju nešto za šta se zalaže ovo preduzeće”, pišu Južne Vesti.

Foto: Marko Jovanović Foto: Marko Jovanović

Ipak, u “Parking servisu” nisu rekli i na koji način će sankcionisati vozača. Izvesno je da Zakon o saobraćaju propisuje da za prekoračenje brzine od 51 km/h do 70 km/h, što je ovde bio slučaj, jer se radi o zoni škole, vozaču sledi novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, 7 kaznenih poena i kazna zatvora do 4 meseca.

Podsetimo, “pauk” je snimljen juče u popodnevnim satima na Bulevaru cara Konstantina kako se na deonici puta gde je dozvoljeno 60 km/h i 30 km/h kreće brzinom od oko 90 km/h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N i a

    17. jul 2016 | 13:50

    Ako se kazni vozac pauka neka se kazni i ovaj sto snima em za prekoračenje em za koriscenje telefona u voznji

  • Stojko

    17. jul 2016 | 14:21

    Stoka bre !

  • jolle

    17. jul 2016 | 14:43

    U banana drzavi benificije uglavnom imaju direktori,savetnici, drzavne sluzbe i sitne jajare ,nemojte ocekivati neke kazne za njih. Sto se tice gradjana tu je situacija malo sarolikija, ako imate dobre veze u opstinskim organima ili cak visim instancama onda cete se izvuci ,neko bez ,neko pak sa nekim manjim ili vecim mitom ako nemate onda ste s'oprostenjem nadrljali a dobro cete proci ako vam jos i ne natovare neka dela za koja vi cak nemate pojma odakle se stvorila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA